2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 339 پست
مرسی از لطفتون بزرگوارید  از صمیم قلبم درخواست میکنم که شما هم از گرفتاری که من متوجه هستم چجور ...

مرسی لطف دارید راستش من دیگه فقط ارامشم برام مهمه وبیماری که باهاش درگیرم  گور پدر ازدواج😁

اگه دوس داشتید تو تاپیک اخرم نظرتونو بگید 

اگر پسره واقعا پسر خوبیه و شناخت دارید و شغل داره در حد ۱۲

و شما هم در حد یه خونه نقلی دارید چه اشکال داره

چون ببین خواهرم شما خودتون متوجه هستید شرایط چقدر سخت شده باید با هم ساخت و کوتاه آمد تا بشه ازدواج کرد

فقط انسانیت و اخلاق داشته باشه ان شا الله که خدا بقیشو درست میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر پسره واقعا پسر خوبیه و شناخت دارید و شغل داره در حد ۱۲ و شما هم در حد یه خونه نقلی دارید چه اشک ...

اخه مادرم بنده خدا که زندس تا عمر داره خونه مال اونه ولی بنام من میترسم پسره روش حساب باز کرده باشه

اگر پسره واقعا پسر خوبیه و شناخت دارید و شغل داره در حد ۱۲ و شما هم در حد یه خونه نقلی دارید چه اشک ...

حالا سرتونو درد میارم ولی چشمش به وام ازدواجم هس خوب مگه مال نیست 

مگه هرکس مختار وام خودش نیس

من از طلاق دوباره میترسم

مرسی لطف دارید راستش من دیگه فقط ارامشم برام مهمه وبیماری که باهاش درگیرم  گور پدر ازدواج😁

بله درست میگید اگر رک بخوام بگم تو دوره الان سازش خیلی سخت صورت میگیره و انگار واقعا ازدواج شده هفت خان رستم

ببین اگر بخای ازدواجت پایدار باشه باید ببینی دوطرف با ضعف و مریضیای همدیگه کنار میان یا نه 

دیگه کمتر باید به نقات قوت توجه کرد

اخه مادرم بنده خدا که زندس تا عمر داره خونه مال اونه ولی بنام من میترسم پسره روش حساب باز کرده باشه

حق داری چی بگم والا فکرت درسته،،، بنده خدا تو که درون اون پسرو نمیبینی

بله درست میگید اگر رک بخوام بگم تو دوره الان سازش خیلی سخت صورت میگیره و انگار واقعا ازدواج شده هفت ...

میگه بیماری تو کنار میام ولی رفته ب مادرش گفته همیم بیماری روحی داره التماسشو کرده بودم مادرت ندونه با رسم شکل وتفاسیر بیماری منو به مادرش توضیح داده وچندین بار بهم گفته نرمال نیستی وحالت بده وقرصتو نخوردی وفلان وهیچ امتیازی نداری

حالا سرتونو درد میارم ولی چشمش به وام ازدواجم هس خوب مگه مال نیست  مگه هرکس مختار وام خودش نیس ...

نه اشکال نداره بله وام ازدواجه هم در حد رهن خونه میشه 

اگرم خونه به نام شماست فعلا بزنید بنام مادرتون اگر خواستید ازدواج کنید

حق داری چی بگم والا فکرت درسته،،، بنده خدا تو که درون اون پسرو نمیبینی

در کل ببخشید عین ندید بدیدا رفتار میکنه کافیه ی بنز ببینه تو خیابون بخدا التماساش باعث شده به پیشنهاد ازدواجش فکرکنم وبس

میگه بیماری تو کنار میام ولی رفته ب مادرش گفته همیم بیماری روحی داره التماسشو کرده بودم مادرت ندونه ...

اگر میبینی تیکه میندازه و از این حالتت جدا سو استفاده میکنه و حرف تلخه خیلی عالی نیس

اگر میبینی تیکه میندازه و از این حالتت جدا سو استفاده میکنه و حرف تلخه خیلی عالی نیس

اره دیشب پیام داده بود که نوسان خلقیت با همسرسابقت مشکل ایجاد نکرد؟

اصلا خیلی ناراحت شدم

کافیه ردش کنم چرت وپرت بهم میگه بعد دوباره التماس میکنه وببخشید که میخوامت وغلط کردم خب چه فایده

چرا از اون اولی جدا شدی

همسرسابقم تو شب ازدواجمون فهمیدم دوس دختر داره بهم گفت بهت دست نمیزنم خاستی برگرد پیش خانوادت منم ماه عسل بودم شهرستان دیگه سوختم وساختم با گریه تا برگشتم تهران ب خانوادم تعریف کردم

زندان رفت خلاف کرد

بچه دار هم نمیشد عصبی وگند اخلاق بود

تنها مزیتش پولدار بود ک اونم خوب خخرج نمیکرد