2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 339 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اختیار دارید.وقتی آدم ارتباطش با خدا درست باشه خدا هم کمکش می کنه،یعنی خداوند نمی گذاره بنده ای که ب ...

شایدم میخواد تو شرایط سخت آبدیده تر بشی برای آینده

شاید که برای من نبود از هر جهت که سنجیدم نمیشد ادامه داد

عذر خواهی میکنم،به خدا قصد ناراحتی و جسارت ندارم،اگر با کاربر همیم دردتون مشترک هست،و ایشون قصد ازدواج داشته باشند و بهتون اجازه بدهند،به نظرم با هم صحبت کنید.بازم میگم  قصد بی احترامی و جسارت به هیچ کدوم از شما عزیزان رو ندارم،چون من این رنج رو در عزیزانم دیدم و سختی ش را خیلی کشیدم این پیشنهاد دادم،

خوب داخل شرع با یکی باش صیغه کن

عجب مردایی پیدا میشه

جناب راه حلاتونو واسه خودتون نگه دارید

اسی انشاالله فرد مناسبت رو پیدا میکنی توی محیط کار و محله اینا زیر نظر بگیر چند نفر رو که شرایطشون با شما همخوانی داره و  به خانوادتون بگید که  اقدام کنن 

کاربری دست دو نفره )

تایپکتونو خوندم اون خانوم تو مجردیش خیانت کرده خب که چی سر این جدا شدین مهم اینجا بود بعد شما خیانت نکنه.. بعدشم 30سالته حدااقل باید یه خونه و رفاه و شغل مناسب رو داشته باشی ن اینمدلی باز بری ازدواج کنی به نطرم زمان ازدواجت نیس حدااقل تا 5سال دیگ

بالاخره شد ♥️

دومی بدتر ه خاطرت جمع .

نه خیلی وقتا لزوما اینطور نیست

هر پنج تا انگشت دست که مثل هم نیستن

دختر خاله ی من از همسر اولش که دست بزن داشت و نرمال نبود جدا شد با یه مرد دیگه ازدواج کرد و الان میگه خیلی از وضع زندگیش راضیه

کاربری دست دو نفره )