2777
2789
عنوان

دعا و سحر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درکت میکنم 

منم ت یک ساختمان با جاریم بودم و دقیقا همینکارو با من میکرد 

اون دعارو بشور بره قشنگ بشورش 

بعد ت خونت هرروز مداوم صوت سوره تندخوانی بقره رو بزار پخش بشه ۴۰روز 

ایه 33الرحمن (یا معشرالجن و ....)بخون ت یک‌پارچ آب ۷۰مرتبه هر دفعه بعداز خوندن ایه فوت کن آب بعد باهاش چای دم کن یا بریز پارچ سر سفره بخورین و بریز چهار گوشه خونت(عااااالیه)فقد باید یه مدت تکرارش کنی 

سوره ناس و فلق از هرکدوم یک تسبیح هرروز 

ایه الکرسی و ناس و فلق بخون ت اسفند دود کن غروبا ت خونت 

اینکارارو یه مدت تکرار کن معجزشو ببین🌹

هیچووووقت نروووو پیش دعانویس خوب نمیشه ک هیچ بدترم میشه و مادرشوهرت میفهمع و بازم تمدیدش میکنه 

اما هیچوق نزار مادرشوهرت یا هرکس دیگ بفهمه فهمیدی ک سحرو جادو میکنه چون همش میره تمدیدش میکنه عین جاری من.

از من با تجربه اینارو انجام بده

من اصلا نمیخاستم سحرو جادو وارد زندگیم کنم اما ننش نمیزارع که اگه من نگیرم اون میره میگیره زندگیم نا ...

ن اینکارو‌نکن اگ‌ این مشکلت حل بشه یه مشکل دیگ برات پیش میاد ک با هیچ دستی باز نمیشههههه 

فقد خدااااا 

با مادرت یا خواهرت میرفتی باطل میکردی  اصن نفهمن ک باز بگیرن

خیلی مرموزه هرماه دوسه تا واسه دامادش میگیره اگه ببینه رفتار منم عوض شده بازم میگیره دعا نویس خیلی قویه زود اثر میکنه برا ادم واسه همینکه منو چهارساله اسیر خودش کرده🤦‍♀️

اشتباه من🥲
خیلی مرموزه هرماه دوسه تا واسه دامادش میگیره اگه ببینه رفتار منم عوض شده بازم میگیره دعا نویس خیلی ق ...

خدا ازش نگذره

شمام برو بگیر یچیزی بگیر ک دعای اون روت اثر نکنه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بایدخونتونو ازش جدا کنید حتما تحت فشاره که رفتع زبون بندگرفته

😂😂چی میگی اون تحت فشاره؟رفته زبون بند گرفته زبون من بند بشه زبون پسرش بازشع مگه عکس رو ندیدی

اشتباه من🥲

بچه ها مامان منم از پشت مبلای داداشام دوتا سوزن که تا ته فرورفته پیدا کرده درورده انداخته اشغالی

بنظرتون جیه

اینم بگم داداشم مجرده ولی زیاد ازش سوءاستفاده میشه چون خیلی دلسوزو مهربونه ووضع مالیشم خوبه

طلا هامم دزدید فروخت،منکه فهمیدم گف ماشین میگرم براشوهرت الان که میخاد ماشین بخره رفته زبون بند گرفته من نتونم حرفی بزنم ماشینو بزنه به اسم خودش

اشتباه من🥲