2777
2789
عنوان

خاستگار زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 123 پست
الان برات مهم نیس پس فردا برات مهم میشه بیخیالش شو بعدا برای قیافه حکم طلاق نمیدنا باید بسوزی و بساز ...

درآمدش عالیه میره عمل میکنه

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی عالی و متعالی هست و ارزشش رو داره، یکم جلوی خانواده وایستا و سعی کن راضیشون کنی

آخه همه چیز هم به ظاهر نیست که... 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
درآمدش عالیه میره عمل میکنه

اگه نرفت چی؟ بعضیا با خودشون حال میکنن شاید فقط مشکل دماغ نباشه کجا رو عمل کنه؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

حالا اگر یه آقا تاپیک میزد دختری که برای ازدواج بهم معرفی کردن همه چیش خوبه فقط زشته همه فحشش میدادن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

الان برات مهم نیس پس فردا برات مهم میشه بیخیالش شو بعدا برای قیافه حکم طلاق نمیدنا باید بسوزی و بساز ...

من خیلی وقته می‌شناسمش وخیلی وقته این موضوعوگفتن 

ولی اینو می‌دونم که هرکس یه نقصی داره ونقص توی قیافش باشه مهم نیست باید اخلاق داشته باشه

میگن بخواطر قیافش مردم مسخره میکنن

این بنده خدا، تا الان با همین مردم زندگی کرده دیگه.اگه مسخره اش میکردن اعتماد به نفسی برای خواستگاری اومدن نداشت... 

من که تا حالا ندیدم مردم یه نفر رو بخاطر ظاهر مسخره کنن. خیلی کم پیش میاد

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
اگه نرفت چی؟ بعضیا با خودشون حال میکنن شاید فقط مشکل دماغ نباشه کجا رو عمل کنه؟

با پول میشه کل بدنو عمل کرد🤣

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔...