2821
2789
من حالم بده، یه اتفاق بد توی زندگیم افتاده که از استرس‌ و فشارش دارم کم میارم دیگه، تپش قلب دارم نمی ...

ان شالله خدا دلتو آروم کنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من حالم بده، یه اتفاق بد توی زندگیم افتاده که از استرس‌ و فشارش دارم کم میارم دیگه، تپش قلب دارم نمی ...

ان شاالله خدا به قلبت آرامش بده

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
بچم مریضه

اخی

سرماخورده؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
انقددددر خوابم میاد چشم درد  و سر ردرد گرفتم نمیتونم بخوابم حالا  تازه ا' مهمونی برگشتیم ...

چشم بند بزن یا با شال چشماتو ببیند 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

روزای اخر بارداریمه و از استرس زایمان خوابم نمیبره.بخاطر یه سری مسایل میخوام  زایمان طبیعی  بکنم و همش میگم خدایا به نی نیم اسیب نرسه .برام دعا کنید امشب قبل خواب کلی گریه کردم  الانم بیدار شدم 

انشالله مشکلت حل بشه  گلاب بو کن

الهی آمـــــین 

باشه عزیزم مرسی🌺

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ان شالله خدا دلتو آروم کنه

الهی آمـــــین، ممنونممم🌺

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇