2777
2789

سلام ببینید همسر من کارمنده ماهی 12 میلیون حقوق میگیره که یارانه هم دست خودشه البته بعد چند سال از ازدواجمون که گذشته جدا کرده. بعد ماهی 600 تومن پول تو جیبی به من میده برای اینترنت و کرایه ماشین که واقعا خیلی کمه وقتی هم چیزی میخوام باید وایسم آقا خودش بیاد بعد برام بخره

باردار بودم میرفتم سونو باید زنگ میزدم مبلغ رو میگفتم که برام بزنه یه سری هم دیر زد با اینکه میدونست میرم سونو از چند روز قبلش گفته بودم بعد نزد رفتم اونجا پول نداشتم مجبور شدم از یکی که باهام بود قرض کردم بعد 5 دقیقه از بابام پول گرفتم بهش پس دادم یعنی دارم تعریف میزنم حالم بد میشه از شدت ناراحتی اینکه این همه خورد شدم آخر سر هم بچهامو از دست دادم تو 23 هفتگی

شوهرم موتور داره ما ماشین نداریم یه ماه پیش رفته بودیم بیرون من کنار موتور وایساده بودم اصلا حواسم نبود یه لحظه دیدم بوی سوختگی میاد دیدم چادرم گیر کرده به اگزوز موتور و سوخته اومدیم خونه بهش گفتم یه قشقری(نمیدونم درست نوشتم یا نه) به پا کرد که بیاین وببینید

بعد انقدر داد و بیداد کرد که تو از قصد اینکارو کردی من پول ندارم برو بگو بابات بخره منم الان واقعا روحیه ام داغونه بخاطر بچهام انقدر ناراحت شدم منم داد و بیداد کردم که تو شوهرمی چرا باید بابام بخره منم که از قصد اینکارو نکردم مگه مریضم زنگ زدم به مامانش، اونم باور نمیکرد اینطوری میگه بالاخره راضیش کرد سر ماه برام بخره سر ماه نخرید الان 15 ام دی هست 

الان که روز زن بود با زور بهم تبریک گفت 

بعد میگه بیا بریم برای روز زن برات چادر بخرم منم گفتم نمیخوام. دیگه برام ارزش نداره برو واسه مامانت خرج کن

آخه همش میگه تولد مامانمه و روز زنم باید بهش بدم گفتم باشه خودت برو تنها بهش بده من که نمیام چطور تو مادرت برات ارزش داره زنت ارزش نداره؟ 

از اون ور ماهی 1200 از حقوقش بخاطر اینکه مادر و پدرش و خواهرش تحت بیمه شوهرم هستن ازش کم میشه میگه ازشون میگیرم ولی میدونم دروغ میگه

ببینید من سالی یه بارم برا خودم خرید نمیکنم چون میبینم همش منت میذاره خوشم نمیاد ازش چیزی بخوام حتی مشهد هم که رفته بودیم هیچی نمیخواستم بگیرم دیدم مادرش و خواهرش همش زنگ میزنن اینو بیار برامون اونو بیار منم سر لج افتادم گفتم منم یه چیزی میخوام یه لباس خریدم الانم دوسش ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید برای هر چیز کوچیکی تاکید میکنم هر چیز کوچیکی منت میذاره سرم یعنی یه بستنی هم برام بخره پدر منو درمیاره

خسته شدم از دستش واقعا دیگه نمیکشم همش انتظار داره ازش چیزی نخوام برم از بابام بخوام یعنی دیوونه شدم انقدر به اعصاب خودم و خانواده ام فشار میاره دیگه بُریدم از یه طرف غم بچهام از یه طرف این رفتارش دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم نمیتونم طلاق بگیرم ولی بهش فکر میکنم چون واقعا دیگه انقدر منت میذاره سرم و اذیت میکنه خسته شدم 

وااای خیلی سخته 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
وااای خیلی سخته 

خیلی بخدا هم روان خودم هم خانواده ام بهم ریخته بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم مادرم انقدر حرص میخوره دیابت هم داره نگران اونم هستم هر کاری میکنم درست نمیشه فقط فکر اینه برای مامانش چی بخره خسته شدم از دستش بخدا برام دعا کنید خدا خودش از رو زمین برش داره 

خیلی بخدا هم روان خودم هم خانواده ام بهم ریخته بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم مادرم انقدر حرص میخوره دی ...

کاش درست شه ☹️ یا تو بتونی به درامد برسی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
کاش درست شه ☹️ یا تو بتونی به درامد برسی 

میتونم درامد داشته باشم مترجمم

ولی نمیخوام برم سرکار میدونی چرا؟ 

میگه بری سرکار باید همه حقوقتو بدی به من خوب تو باشی با این شرایط میری سرکار؟