2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 96 پست
رنگ پوستتون سبزه اس؟کرم پودر چی میزنین؟؟

اره عزیزم سبزم 

کرم پودر مک میزدم قبلا ولی خیلییی زود جوش میزنم الان درماکول میزنم ولی اکثرا پنکک میزنم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم سبزم  کرم پودر مک میزدم قبلا ولی خیلییی زود جوش میزنم الان درماکول میزنم ولی اکثرا پ ...

چه شماره ای میزنی 

کرم پودر روشن میزنی؟؟

ب خصوص تو مراسم و عروسی 

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
چه شماره ای میزنی  کرم پودر روشن میزنی؟؟ ب خصوص تو مراسم و عروسی

دراماکول 212میزنم تا میزنی صورتیه انگار🤣

ولی همرنگ پوست میشه روصورتم فقط ی درجه شفاف میکنه طبیعیه 

ن روشن تر خوشم نمیاد سبزم البته نمیدونم واقعا چ رنگیم سبزه یا گندمی 🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

اگ دوس داری بهم درخواست بده ی راهکار خوب و تضمینی برای پوستت دارم ک خودت بررسی میکنی و تصمیمیتو میگیری 

اینجا بگم فک میکنن تبلیغه حوصلشونو ندارم

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

تو اون تاپیک چون شلوغ بود نگفتم اینجا گفتم🥲

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★