2777
2789
عنوان

شکم خیلی بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاح مزاج واصلاح تغذیه ورزش همه کنار هم نتیجه میده 

میشه همن جا یکم توضیح بدید ممنونتون میشم عزیزم من رحمم سرده و باد رحم دارم و بعضی وقتا به شدت نفخ میکنم 

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲 الان وسط سال ۱۴۰۵ بهم بچه نداده داد دباره ازم گرفت یعنی میشه من بچه خودمو ببینم خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

وجود سردی ورطوبت اضافی در بدن میگن غلبه بلغم علایمش میشه نفغ وریفلاکس چاقی شکم و پهلو...به من پیام ب ...

بعضی روزا صبحا دهنم خیلی تلخ میشه 

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲 الان وسط سال ۱۴۰۵ بهم بچه نداده داد دباره ازم گرفت یعنی میشه من بچه خودمو ببینم خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

یعنی تغذیه چی باید بخورم؟؟ طبعم گرمه 

همراه غذا سالاد ماست آب نوشابه دوغ نخورید از پنج عصر به بعد سردیجات  نخورین حتی میوه که طبع سرد داره  برای صبحانه شیره انگور خیلی خوبه اگر غذا تون سرده حتما از مصلحش استفاده کنید

غلبه بلغم

بدنشان نرم و سرد و خیلی شل و ول است . سفیدی و نرمی بیش از حد بدن . غذایشان دیر هضم میشود . بعداز غذا دچار آروق ترش میشوند . عجیب میل به خوابیدن زیاد دارند .  درخواب و بعد از خواب آب دهانشان میریزد . آب دهان رقیق و نیز آب بینی رقیق دارند . کم حواسند . بیش از حد دفع ادرار دارنو و فشار و حجم آن زیاد است . خیلی سست و بی حالند (از بیرون رفتن ابا میکنند). موی سرشان خیلی زودتر ار حد معمول سفید و دچار ریزش میشود . دجار پیری زودرس میشوند . در خانمها پریود دردناک میشوند و نیز عقب نی افتد و اکثرا دختر زا هستند (محیط فوق العاده اسیدی است و اسپرمها را ضعیف میکند ). دچار درد پشت و معده اند . دچار گردن درد و ناراحتی و درد زانو هستند .

این از غلبه صفرا هست رب انار یا سکنجبین بخورین

ممنونم در کل به نظرتون علت این که شکمم اینقد بزرگه چیه؟

غلبه بلغم بدنشان نرم و سرد و خیلی شل و ول است . سفیدی و نرمی بیش از حد بدن . غذایشان دیر هضم میشود ...

ممنون عزیزم خیلی هاشون رو دارم الان چکار کنم؟

در طب سنتی درمان به ضد هست اگر گرمی دارین باید با سردی درمان کنید وبر عکس ولی حتما باید کاملا بررسی ...

الان چه درمانی انجام بدم عزیزم ممنونتم دعات میکنم

میشه همن جا یکم توضیح بدید ممنونتون میشم عزیزم من رحمم سرده و باد رحم دارم و بعضی وقتا به شدت نفخ می ...

اول اصلاح مزاج کل بدن بعد گرم کردن موضعی رحم و ورزش گن گن 

به من پیام بدین تا رایگان مزاج شناسیتونو کنم۹۱۴۳۲۲۹۶۳۸