2777
2789

من چند روزه سرماخوردم شدید....یه پسرشیطونم دارم مدام درحال ریخت وپاشه ...ولی بااین حالم نمیزارم خونه بهم ریخته بشه....خودم حس بدمیگیرم..توهم همت کن تویساعت میشه دسته گل😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه ی ما هم همه چیز وسطه. کلی اسباب بازی. من جمع میکنم اون میاد میریزه. خیلی خسته شدم.امروز کلی جمع کردم باز همین بساطه

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

منم خونه‌م خیلی بهم ریخته بود غروب از خونه مامانم اومدم دست بکار شدم فک کردم خیلی طول میکشه ولی فقط یکساعت طول کشید تا خونه برق افتاد

توهم پاشو

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خونه ی ما هم همه چیز وسطه. کلی اسباب بازی. من جمع میکنم اون میاد میریزه. خیلی خسته شدم.امروز کلی جمع ...

من به شخصه میترسم برامون مهمون بیاد یا یکی یهو زنگ درو بزنه از بس کثافت از خونه بالامیره😭

خب که چی 
منم خونه‌م خیلی بهم ریخته بود غروب از خونه مامانم اومدم دست بکار شدم فک کردم خیلی طول میکشه ولی فقط ...

نه اینجا وضعیت خیلی خرابه حداقل یه روز میکشه

خب که چی 

فردا اول صبح بیدارشو از لحاف و تشکها شروع کن بشورش تمیز بعد اتاقها رو گردگیری کن دو سه روز بعد آشپزخونه رو تمیز بشور و پاک کن بعد پذیرایی رو تمیز کن در اخر سرویس بهداشتی و حیاط و انباری کلا یه هفته تا ده روز طول میکشه از این به بعد هم کارهای هر روز رو همون روز انجام بده 

فردا اول صبح بیدارشو از لحاف و تشکها شروع کن بشورش تمیز بعد اتاقها رو گردگیری کن دو سه روز بعد آشپزخ ...

دلت خوشه ابجی 

تا برسم تهش همه اومده سره جاش با این بچه بی تربیت شلخته😭😭

خب که چی 

یه انرژی زا بده بالا وبگو بسم الله😂من ی گود دی یا توروبیکا میخورم چنان انرژی میگیرم.  خونه رو ازاین رو به اون رو میکنم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
فردا اول صبح بیدارشو از لحاف و تشکها شروع کن بشورش تمیز بعد اتاقها رو گردگیری کن دو سه روز بعد آشپزخ ...

همه این کارارومیکنیم ولی تمییزنمیمونه چون هیچ کس قدرنمیدونه ونمیدونه تمیزکردن چقدرسخته ورعایت نمیکنه