2777
2789
عنوان

آشتی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5003 بازدید | 235 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیتا تو باید وارد رابطه ای میشدی که طرف ۲۹.۳۰ باشه قشنگ مث مرد و فهمیده و اگاه.این خیلی با کاراش بچه ...

والا دیگ خودمم خسته شدم 

بخدا سر همه چی قهر میکنه .

من نازشم‌میکشم پیام احساسی میفرستم ولی اون  همش تو فکر  ازیت کردنمه

قبیله ینی ی نفر...
والا دیگ خودمم خسته شدم  بخدا سر همه چی قهر میکنه . من نازشم‌میکشم پیام احساسی میفرس ...

بیتا بهش بگو کر لر که قهر نمیکنه

یا مهدی🙏🌹🇮🇷ایران حسین تاابد پیروز است🇮🇷

دقیقا  ریپلای کردمت فک کنم ندیدی  من دلیل کاتمونو توضیح داده بودم  خوندیش؟  ...

عزیرم نخوندم ولی میخونم نظرمو همینجا بت میگم

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
والا دیگ خودمم خسته شدم  بخدا سر همه چی قهر میکنه . من نازشم‌میکشم پیام احساسی میفرس ...

بیتا پیر میشی با این ادم.من خودم تجربه داشتم این مدلی.بجایی نرسیدیم ولی دوستش قدرمو دونست باهام وارد رابطه شدیم و ازدواج.حالا اقای مغرور فقط حسرت میکشه با خشم نگاه میکنه🤕🤧😪😄

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
ابرو لرام برده  اگ دوستم داره چرا اینجور میکنه  اگ دوستم نداره چرا اگ پیام نمیدم ناراحت ...

دوست داره و مغروره، یه شب بخیر بهش میگفتی ممکنه بیدارباشه، فردا دوباره قهر نکنه🤣

یا مهدی🙏🌹🇮🇷ایران حسین تاابد پیروز است🇮🇷

ابرو لرام برده  اگ دوستم داره چرا اینجور میکنه  اگ دوستم نداره چرا اگ پیام نمیدم ناراحت ...

بیتا بنظرم تو این دفه دست پیش بگیر..بگو محمد منظورت ازون جواب پیامی که گفتم دوستم پرسیده چی بود

بیتا پیر میشی با این ادم.من خودم تجربه داشتم این مدلی.بجایی نرسیدیم ولی دوستش قدرمو دونست باهام وارد ...

فکر نکنم محمد حسرت منو بکشه 

خوشبخت باشی گلم 

بخدا نمیدونم چیکار کنم

نمیگ دوستم داره 

اگ‌پیام ندم ناراحت میشه 

فکر‌کنم نه بودنمو میخاد و نه نبودم 

قبیله ینی ی نفر...
بیتا بنظرم تو این دفه دست پیش بگیر..بگو محمد منظورت ازون جواب پیامی که گفتم دوستم پرسیده چی بود

اگ بهش بگم بد رفتار میکنه‌میگ اره خودتو میگم 

اصلا نمیتونم بفمم دوستم داره یا نه 

قبیله ینی ی نفر...

[QUOTE=323460902]فکر نکنم محمد حسرت منو بکشه  خوشبخت باشی گلم  بخدا نمیدونم چیکار کنم نمیگ دوستم داره ...[/QUOTE

فدات شم 💋بیتا همه چیز بسپار ب گذر زمان.پیام داد گرم جوابش بده پیام نداد مث خودش پیام نده.بش بگو وقتی خودت پیام میدی میفهمم ک الان وقت مناسبه وگرنه میگم حتمن دستت بنده که پیام ندادی منم موقعیت مناسب ندونستم ک پیام بدم

اگ بهش بگم بد رفتار میکنه‌میگ اره خودتو میگم  اصلا نمیتونم بفمم دوستم داره یا نه

اگه اینجور بگه ک خیلی ناراحت کنندس.درست نیس این حرفش دل میشکنه خب