2777
2789
عنوان

آشتی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5003 بازدید | 235 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خداروشکر که عزیزم اشتی کردین  خبر خوشحال کننده ای بود.حالا که یکم اوکی شدین یکم جنبه طنزو ببر بالا جو تون از خشکی در بیاد.مثلن بازی کنین.جرعت حقیقت.صندلی داغ ازینجور بازی های مجازی .دیگه هم عزیزم اعتماد بنفستو ببر بالا.خودتت دست کم نگیر.چتی که میکنی پاک نکن حتی اگ جوابت نداد یا دیر جواب داد.سر چیزای الکی ک بحث نکنین کش ندین.قرار حضوری هم بزارین مگه یک شهر نیستین؟

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
خداروشکر که عزیزم اشتی کردین  خبر خوشحال کننده ای بود.حالا که یکم اوکی شدین یکم جنبه طنزو ببر ب ...

مرسی گلم 

ممنون از توجهت

چشم 

هم شهریم ولی خو محمد خونشون رفته اصفهان 

قبیله ینی ی نفر...

واسه مشکل منم اگه میتونین صلوات بفرستین همین امروز تا شب باید حل بشه.انشالله حاجت روا بشین❤️💋🙏🙏

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇