2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه سیب برمیدارم روش ماچ میکنم میدم شوهرم 

میشه اپل ماچ 😎

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
اخه ساعت داره.  خیلی وقته میخواد ی دونه برا خودش بگیره خیلی دوس داره

اها اگه دوس داره ک بحثش جداس 

بنظر من ک زیاد ب درد بخور نیستن و کارایی ندارن پس اگه نیخوای بگیریم یکی با قیمت مناسب تر بگیر

روزی از میان جان خراشیدهٔ ما‌ اُمید می‌روید🌱
اخه ب نظرم کمه    

نه عزیزم عالیه

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
اها اگه دوس داره ک بحثش جداس  بنظر من ک زیاد ب درد بخور نیستن و کارایی ندارن پس اگه نیخوای بگی ...

یعنی چجوری 

والا من خودم هیچی بلد نیستم از خرید این چیزا🤦🏻‍♀️

😂😂😂یادم باشه اولش این کارو کنم 

آره بعد اپل واچ و رو کن به همین راحتی ندی بهش😂

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
یعنی چجوری    والا من خودم هیچی بلد نیستم از خرید این چیزا🤦🏻‍♀️

معمولا بعد یه‌مدت باتریشون تند تند خالی میشن 

فیکشونم هس فک کنم یک و نیم دو تومن 😬

روزی از میان جان خراشیدهٔ ما‌ اُمید می‌روید🌱
هابلوت رولکس این دوتا خوبن  ستیزنم فک کنم تو این رنج باشه

ممنونم ،برم تو سایتا نگاه کنم 😘سیتیزن صفحه مربع داره دستش نمیکنه میخوام صفحه گرد بگیرم 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...