hhwdvb مدیر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 عنوان تصادف کردیم | مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 60 پست تو رو خدا دعا کنید یهو شوهرم زد به ماشین جلویی الان وسط خیابونیم😭😭😭 هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀 1402/10/13 | 21:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3051 دوستان تصادف جزئی کردن و فقط یکم شوکه شده...چرا باید دروغ بگه آخه ادم بخواد بگه این همه دروغ ،چرا بگه تصادف که شگون نداره عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3309 آمدید تو تاپیک من و دارید حرف میزنید من خواستم جوابتون رو بدم الحمدلله جایی برا تهمت زدن بهم نیست چو ... با تو نیست گلم ..تو به خودت استرس وارد نکن کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 با تو نیست گلم .. تو به خودت استرس وارد نکن اخه داره میگه تاپیک های قبلیشو ببین و اینا منم گفتم این مگه دروغ داره هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 دوستان تصادف جزئی کردن و فقط یکم شوکه شده...چرا باید دروغ بگه آخه ادم بخواد بگه این همه دروغ ،چرا بگ ... بخدا این نی نی سایتیا بعضیاشون دنبال دزد گرفتنن انگار😂 هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 عزیزم خداروشکر کسی چیزیش نشده برا نی نیتم چون اوایل بارداری هستی انشاالله که مشکلی نی چون خو ... فقط دعا کن بچم چیزیش نشده باشه هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3051 بخدا این نی نی سایتیا بعضیاشون دنبال دزد گرفتنن انگار😂 خوب خداروشکر حالت خوبه😁💚 عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...
مامان_کوچولوی_ناز1 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6447 فقط دعا کن بچم چیزیش نشده باشه مطمعنم چیزی نی همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 عکس بده اینم عکس سر مامانم امیدوارم دیگه جای حرف و تهمتی باقی نمونه! هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
موطلایی۷۴ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 19709 اینم عکس سر مامانم امیدوارم دیگه جای حرف و تهمتی باقی نمونه! عزیزم من چه تهمتی زدم؟؟
موطلایی۷۴ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 19709 اینم عکس سر مامانم امیدوارم دیگه جای حرف و تهمتی باقی نمونه! من اصلا شما رو نمیشناسم امروز اولین بار اومدم تایپیکت. عکس همین جوری گفتم بده منظوری نداشتم
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 عزیزم من چه تهمتی زدم؟؟ نه نه گلم منظورم شما نیستی با بقیم هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 من اصلا شما رو نمیشناسم امروز اولین بار اومدم تایپیکت. عکس همین جوری گفتم بده منظوری نداشتم میدونم گلم ❤️ هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
موطلایی۷۴ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 19709 میدونم گلم ❤️ عزیزم الان تاپیک هات ی سر زدم شما همونی هستی که نوشته بودی متاسفانه چقدر ازت بدم میاد درسته؟؟
hhwdvb مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7349 عزیزم الان تاپیک هات ی سر زدم شما همونی هستی که نوشته بودی متاسفانه چقدر ازت بدم میاد درسته؟؟ ... بله گلم ❤️ هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀