2777
2789
عنوان

تصادف کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 60 پست

دوستان تصادف جزئی کردن و فقط یکم شوکه شده...چرا باید دروغ بگه آخه ادم بخواد بگه این همه دروغ ،چرا بگه تصادف که شگون نداره 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

آمدید تو تاپیک من و دارید حرف میزنید من خواستم جوابتون رو بدم الحمدلله جایی برا تهمت زدن بهم نیست چو ...

با تو نیست گلم ..

تو به خودت استرس وارد نکن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

با تو نیست گلم .. تو به خودت استرس وارد نکن

اخه داره میگه تاپیک های قبلیشو ببین و اینا منم گفتم این مگه دروغ داره

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
دوستان تصادف جزئی کردن و فقط یکم شوکه شده...چرا باید دروغ بگه آخه ادم بخواد بگه این همه دروغ ،چرا بگ ...

بخدا این نی نی سایتیا بعضیاشون دنبال دزد گرفتنن انگار😂

عزیزم خداروشکر کسی چیزیش نشده  برا نی نیتم چون اوایل بارداری هستی انشاالله که مشکلی نی چون خو ...

فقط دعا کن بچم چیزیش نشده باشه

بخدا این نی نی سایتیا بعضیاشون دنبال دزد گرفتنن انگار😂

خوب خداروشکر حالت خوبه😁💚

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

من اصلا شما رو نمیشناسم امروز اولین بار اومدم تایپیکت. عکس همین جوری گفتم بده منظوری نداشتم

میدونم گلم ❤️

عزیزم الان تاپیک هات ی سر زدم  شما همونی هستی که نوشته بودی متاسفانه چقدر ازت بدم میاد درسته؟؟ ...

بله گلم ❤️