2777
2789

این جدید بود

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی با شنیدنشم عصبی میشین؟ببین من خودمم عروسم ولی واقعا مادرشوهر اگه برای عروس بد باشه برای همسرتون مادرشه همونجور  که مادر شما برای شما زحمت کشیده اونم برای پسرش کشیده حالا چون یه اسم روش آمده دلیل نمیشه دیگه کلا آدم نباشه‌.

ن مثلا فکر میکنم میخاد اونو بیشتر از من دوست داشته باشه 

شما خودت همسرت رو از مادرت بیشتر دوست داری؟

قطعا برای ۹۰ درصد اشخاص مادر عزیزترینه.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

شما خودت همسرت رو از مادرت بیشتر دوست داری؟ قطعا برای ۹۰ درصد اشخاص مادر عزیزترینه.

نه بخدا من همسرمو خیلی دوسدارم بخدا انقد ک اگه ی لحظه فکر کنم مادرش عزیزتره براش واقعا افسرده میشم ..واقعا من خودم خیلی بیشتر از مادرم دوسش دارم 

عروس بد جنس 

چرا اینطور میگین من واقعا با مادر شوهرم رابطه خوبی داریم ..فقطچون خیلی شوهرمو دوسدارم دلم میخاد اونم مثل من فقط منو دوسداشته باشه میترسم مادرشو بیشتر بخادد😔

برای چی  

بابت همین موضوع که باعث شده ناراحت شی با یه مشاور صحبت کن خیلی موثر می‌تونه باشه برات چون اینجوری بیشتر از همه خودت اذیت میشی گلم 💙

اصلا هم چیز بد نیست پیش مشاور رفتن من خودمم برای خیلی مشکلات که درگیرشم باید از یه تراپیست کمک بگیرم ولی خب فعلا درگیر امتحاناتم