2777
2789
عنوان

گربه چنگم زده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 29 پست
ببین نمیخوام بترسونمت خودمم اطلاع دقیقی ندارم ولی یکی از دوستامو ی سگ دقیقا همینطوری کرد دستشو هاری ...

به عکس دقت کن بخدا خیلی ریزه دیده نمیشه🥲🤣خجالت میکشم از دکتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه ها خیلی بدجنسن هنرشون چنگ زدن پخ پخ کردنه 

چون از ادما میترسن..اگر باهات رفیق بشن چنان خودشونو برات لوس میکنن..خیلی با محبتن ولی به نفعشونه بداخلاق باشن هر ادمی حیوان دوست نیس بخصوص بچه ها ممکنه اذیتشون کنن پس برا همین حالت تدافعی دارن اکثرا

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

منم چند وقت پیش سگ چنگم زد از این خونگی ها کلی واکسن زدم تو هم برو بزن زود اگه تهرانی برو مرکز های تهران تو میدان قدس پایین تر از انستیو پاستور

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

وای زنگ بزن اورژانس 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

برو واکسن بزن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به عکس دقت کن بخدا خیلی ریزه دیده نمیشه🥲🤣خجالت میکشم از دکتر 

اونی ک برای من واکسن زد گفت اگه بزاقش هم ب پوستت برسه واکسن بزن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
نیازی هست برم واکسن هاری بزنم😁🤣میترسم والا

دقیقا نیازه ،فردا صبح اول وقت برو واکسنشو بزن ،اتفاق یه بار میفته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اخه ارزش نداره 6تا واکسن بزنن اصلا من چجوری با چه رویی انگشتمو نشون دکتر بدم🤣دیده نمیشه

احتمالا چیز مهمی نیست . تعداد دوز واکسن هم بر اساس میزان جراحت میزنن. ممکنه نگاش کنن اصلا برات نزنن یا یه دوز بزنن بگن برو. ولی رفتنش ضرر نداره

اخه ارزش نداره 6تا واکسن بزنن اصلا من چجوری با چه رویی انگشتمو نشون دکتر بدم🤣دیده نمیشه

ببین منو همین اندازه گربه چنگ زد

رفتم مرکز بهداشت، هم بهم واکس کزاز زد، هم هاری، هم داخل زخم رو. آمپول زد

کلا خطرناکه حتما برو

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

دوست من یه رد کوچیک رو دستش بود ،بردیمش واکسن بزنه ،مسخره هم نمیکنن ،میگن خوب کردی اومدی ...یه خانمیم اونجا بود گفت اندازه ی همون رد کوچیک که خونم ازش نیومده بود فرداش واکنش نشون داده بود بدنش و واکسنشو زده بود ،همین الان برو مراکزی که واکسن میزنن 

چون از ادما میترسن..اگر باهات رفیق بشن چنان خودشونو برات لوس میکنن..خیلی با محبتن ولی به نفعشونه بدا ...

نه بابا من خودم ی دون داشتم از بچگیش خودم بزرگش کردم تو برفا پیداش کردم خیلی کوچولو بود کل زمستون پیش خودم بود از همون بچگیش بدجنس بود خیلی هم خوشگل ناز بود خودشو واسم لوس می‌کرد عادتی بود اما وقتی میخاستم نازش کنم چنگ مینداخت اینقد بی چشم و رو بود ک نگو 😂