2777
2789
عنوان

کادو چی گرفتین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 105 پست
نرو😅 تاپیک من رو بخون😂😂😂رفتم کارت سوختم گم شد😂😂😂😂

فدای سرت، خوب شد یادم انداختی گواهینامه ام ۱۷باطل میشه برم تجدیدش کنم😂😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه محض کردی از کسی ک اشتباه محض کرده بهت میگم دیگه ازین اشتباها نکن. اول و اول و اول فقط خودت ...

شنیدم میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

ولی من دوست دارم هر چی که علاقه دارم خودم بخرم

توان مالی خودم بالا باشه

دوست ندارم زیر منت هیچ کسی باشم از لحاظ مالی

خدارو شکر تو خونه پدرم اونقدر عشق دیدم که عقده برا خونه همسر نداشته باشم

و خداروشکر دستم به دهنم میرسه که نیاز به پول و هدیه شوهر نداشته باشم

همینکه کنارمه و خوشحالیم برام هدیه است

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مبارکه عزیزم. همین که یادش بهت هست خودش خیلیه😍 همیشه پایدار باشین. هیچ وقت به مادی قضیه نگاه نکن ...

مرسی عزیزم 

چون کادو اطرافیان همه زیاد بود یا میگفتن طلا و غیره 

خدایی ۶۰۰داد خیلی خیلی دلم شکست و ناراحت شدم ولی بیخیالش

مبارکه عزیزم😍💃🏽 به دلخوشی بپوشی😍

فدات عزیزم♥️

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اگه تا شب خبری نشد واسه خودت یه جشن کوچیک بخیر یا اگه امکانشو داری یه کادوی کوچیک مثل یه رژ لب حت ...

تا قبل برام مهم‌بود امسال اصلا تازه پدرم و از دست دادم فکر‌میکردم‌شاید برا روحیمم که شده یه حرکتی بزنه ولی خب عقلش قد نمیده فکر‌کن مامانم طفلک بااون غم‌دلش و‌حال افتضاحش رفته برا من و‌خواهرام کادوخرید ک یکم خوشحال بشیم انقدر گریه کردیم 😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤