2777
2789

اصلاحوصله تایپ ندارم کل تنم درد میکنه کل صورتم ورم داره و چشمام باز نمیشه...خلاصه میگم.

۱۰ساله شدم زن یه آدم رواااااانی و بی پول مشروب خور ...۱۵سالگی شوهرم دادن خودم عقلم نمیرسید و دوتابچه هم دارم....۱۰ساله هرشب دارم کتک میخورم حرف میخورم ۱۰بارخواستم طلاق بگیرم نزاشته هی اومده بازور اشتی کرده تعهد های دادگاهی داده و...هیچ فرق نکرده اجازه رفتن به هیچ جا ندارممیگه فقط دوهفته یه بار عصر میری خونه بابات..امروزم قرار بود برم خونه بابام بابام ایناخونه خواهرم بودن نتونستم جلو خودمو بگیرم رفتم خونه خواهرم بعد که اومدم بچم بااینکه گفته بودم اگه بابات فهمید بجای خونه باباحون رفتیم خونه خاله دعوا میکنه و...بچم بس ذوق زده شده بودرفته خونه خالش دویید رفت لو داد اونم مست بود تاتونست منو زد و همه حرفی بارم کرد منم ساعت ۲وقتی دیدم گیج شده و خوابش برده خواستم اسنپ بگیرم برم خونه پدرم ولی دوره بی ۲۰دیقه باماشین راهه ترسیدم اونوقت شب دیگه به خواهرم که خونشون تومحله خودمونه گفتم اومد دنبالم اومدم خونه خواهرم..چون وقتی مشروب میخوره صبحش مثه سگ پاچه میگیره دیگه حالاکه جر و بحثم داره صبح بدتر از شبی میپره بهم گفتم دیگه میزنه ناقصم میکنه تاخوابه وسایل و طلا و سند ماشین که به اسمم هست شناسنامه و ایناروجمع کردم فرار کردم بچهارم آوردم نمیتونم ازشون دل بکنم پیش یه روانی ولشون کنم....

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چه غلطی کنم خودم میدونم هیچ راهی جز طلاق نزاشته زیاد فرصت بهش دادم و راه های زیادی رفتم...ولی مترسم خانوادم چون بچه دارم از لحاظ مالی اذیت بشن...

مهریه م ۷۲تاسکه هی ماشینش هم به ناممه که یه ۳۰۰تومنی قیمتشه طلاهای دخترمم هست...نمیدونم..رهن خونمون هم ۱۰۰ملیونه که دست داییش هست اوناهم طرف منن میتونم بگم بهم بدن قولنامه هم نداریم

طلاق بگیر و تموم همین ماجرا دقیقا واسه من پیش اومده با این فرق ک خانواده یه کشور دیگ هسن و هیچ راه ف ...

من فقط پدرمو دارم خواهرم ناتنی هست از مادر یکیم میگه تا بابات زنده هست تکلیفتو معلوم کن بابات نباشه دیگه هیچ پناهی نداری تاهستش طلاق بگیرو زندگیتو بساز

عزیزم خدا بهت صبر بده بقرآن منم دیگه بریدم امشب حضرت زهرا قسم دادم اگ درس نشد تا ی هفته دیگه جونشو ب ...

عزیزم من هرشب آرزو میکنم صبح بیدار نشه هرروز آرزو میکنم سالم برنگرده خونه...کو خدایی که بشنوه که این ظلم هاروببینه

از خدا کمک بخواه و نترس

از لحاظ مالی که سختی داره چون پدرمم مستاجره و راننده تاکسی...چیزی نداره..ولی چیکارکنم اول و آخر من باید از این زندگی برم