2777
2789
سلام عزیزم تاپیکاتو خوندم....میدونی از کجا زندگیت افتاد رو ریل خراب شدن؟ اونجا که با کتک همسرتو هل ...

سلام عزیزم

بله قبول دارم اون کار اشتباه خیلی بزرگی بود و به این راحتیا جبران نمیشه.

اما من بخاطرش بارها از شوهرم معذرتخواهی کردم و خواهش کردم ببخشه منو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بله قبول دارم اون کار اشتباه خیلی بزرگی بود و به این راحتیا جبران نمیشه. اما من بخاطرش ...

خداروشکر چه متوجه شدی عزیزم

ولی صادقانه بهت میگم.فراموش کردن اون اتفاق برای همسرت تقریبا غیر ممکنه.عشقش خاموش شده.

الان بجای مقابله به مثل و لجبازی یک مدت سعی کن محبت رو مجدد ایجاد کنی.میدونی گلی جان اون حرکتت شما رو مورد لعن ملائکه قرار داده.از چشم خدا افتادی اون موقع حالا باید جبران کنی.توبه قلبی کن استغفار کن‌.دنبال اذکار و چله برای برگشتش نباش اول خدا رو راضی کن.نمیدونی در عالم معنا چه چیزایی رو به هم زدی😞

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خداروشکر چه متوجه شدی عزیزم ولی صادقانه بهت میگم.فراموش کردن اون اتفاق برای همسرت تقریبا غیر ممکنه. ...

الان دیگ تلاش من برای بدست آوردن دل اون بیفایدس.

در آستانه جدایی هستیم و جدا از هم زندگی میکنیم

الان دیگ تلاش من برای بدست آوردن دل اون بیفایدس. در آستانه جدایی هستیم و جدا از هم زندگی میکنیم

الان هم میشه تلاش کن.ذکر یا ودود بگیر ۱۰۰۱ مرتبه بعد برو سراغش سر مسیرش حضوری ببینش باهاش حرف بزن.بدون تکبر

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
۴ ماهه دارم هرروز ۱۰۰۱ بار میگم این ذکرو...

ذکر تنها کافی نیست.حرکت کن.با نفست بجنگ.غرور...

2790
2778
2791
2779
2792