2777
2789
عنوان

لطفا بیاین🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 68 پست
منم باردار بودم همسایمون همیشع صدای سکسش هفته ای یبار اخرشبا میومد.بارداری انگار گوشارو هم تیز میکنه ...

منو میرفتم خونه خواهرام میگفتم نبینم پیش شوهراتون بخابین ،😂😂😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من دیدم که بعضی گربه ها شبا زیاد میو اینا میکنن یا سردشون میشه یا گشنه یا درد زایمان دلرن یا هم که ...

اره اینم الان داشت اه و ناله میکرد ظهرم همینطور صدا میومد بعد چند ثانیه قط شد من صدای مرده رو هم شنیدم ک بیدار بود 😭

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه کربه خانگی باشه طبیعیه  گربه ها اگه عقیم نشن به شدت سر و صدا میکنن  از اون طرف هم گر ...

ینی چی عقیم نشن

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
آدم کلا دچار زوال عقل میشه من ۴ صبح از خواب می‌پریدم با استرس میگفتم حمام بچه آماده نشده بعد گریه ز ...

وای منم سر پسرم خون ب جگر شوهرم کرده بودم طفلی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

منو میرفتم خونه خواهرام میگفتم نبینم پیش شوهراتون بخابین ،😂😂😂

به اونا چیکار داشتی 🤣🤣

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
اگه کربه خانگی باشه طبیعیه  گربه ها اگه عقیم نشن به شدت سر و صدا میکنن  از اون طرف هم گر ...

نه گربه ولگرد هستن میان پشت بوم میمونن 

ینی چی عقیم نباشه؟؟؟؟ینی امکانش هست؟

چند وقته از تو خونش صدا گربه میاد

ینی چی عقیم نشن

عقیم سازی حیوانات خانگی باعث میشه اون احساس تمایل به جفت گیری و توانایی باردار شدن یا باردار کردن و از دست بدن 

برای ماده ها رحم تخلیه میشه 

برای نر ها بیضه ها تخلیه میشه 

با عمل جراحی و بیهوشی کامل 

😔              

نه گربه ولگرد هستن میان پشت بوم میمونن  ینی چی عقیم نباشه؟؟؟؟ینی امکانش هست؟ چند وقته از تو خ ...

عزیزم عمل عقیم سازی روی حیوانات خانگی انجام میشه  یعنی بیضه یا رحم حیوان تخلیه میشه 

اگر حیوان خانگی عقیم نشه 

دائم سر و صدای وحشتناک میکنه اطراف خونه ادرار میکنه تا بتونه از خونه فرار کنه بره با یه حیوان دیگه جفت گیری کنه 

😔              

نه بگم این اقا چند وقت پیش یه نفر اومده بود باهاش دعوا ک ۳۰۰هزارتومنو بهم پس بده داداشش بود

پس خیلی وضعش خرابه.از کنارش رد بشی کفاره داره.حالا واقعا فک میکنی صدا از خونه همسایس یا بالا پشت بومی با کوچه ای

مگ گربه ازیناش👌بزرگه اصن؟😕 نیییس بابا نمیره اون تو اصن بگیر بخواب 

خب منم فکرم درگیر شده  بی خوابم شدم

به اونا چیکار داشتی 🤣🤣

اصلا بدم میومد از شوهراشون ،🙄🙄 هنوز ک هنوزه از یکیشون متنفرم میبینمش حالم بد میشه

نه گربه ولگرد هستن میان پشت بوم میمونن  ینی چی عقیم نباشه؟؟؟؟ینی امکانش هست؟ چند وقته از تو خ ...

شایدم گربه خریده