2777
2789
عنوان

لطفا بیاین🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 68 پست

وا😐😐😐😐😐😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمعنی صدای گربه س.اره امکانش هس ولی دیگه چیزی که زیاده زن خراب ک از خدا شونه بیاد خونه طرف.کی اخه گربه میکنه دیگه این دور و زمون🤣🤣

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
نمیدانم اطلاعی ندارم! شاید عقیم نشده میو میو میکنه! اینم میگه ساکت ابرومونو بردی اخه نمیشه گربه میمی ...

اها خیالللم راحت شد 

فکرم منحرف شد اخه ی لحظه

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

مطمعنی صدای گربه س.اره امکانش هس ولی دیگه چیزی که زیاده زن خراب ک از خدا شونه بیاد خونه طرف.کی اخه گ ...

ینی امکانش هست؟؟؟؟؟وااای نه

مگه میشه با گربه رابطه داشت اخه

من ی کلیپ با مرغ رو دیدم.شنیدم با گربه هم میکنن اصن همین مریضی هایی مث ابله مرغون و ابله میمون اینا در اثر امیزش با حیوانات دیگه

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم باردار ک بودم یه فکرایی میکردم ب عقل جن هم نمیرسید 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ینی امکانش هست؟؟؟؟؟وااای نه

امکانش هس ولی میگم چرا زن نیاره که گربه بیاره.

خب تو خونه ی خودشم گربه داره یا گربه رو برد غذا بده یا بدترین حالت اینه که داره حیوون آزاری میکنه ...

من موندم اصلا همچین چیزی امکان داره؟؟؟؟ چرا فکرم منحرف شده 

اصلا مگ رابطه با گربه میشه؟؟؟؟ برام سوال پیش اومده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم باردار ک بودم یه فکرایی میکردم ب عقل جن هم نمیرسید 

منم باردار بودم همسایمون همیشع صدای سکسش هفته ای یبار اخرشبا میومد.بارداری انگار گوشارو هم تیز میکنه🤣🤣