2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اینجوری نیست ک ه باید تا عمر داری استفاده کنی اگه قصد داری مصرفشو قطع کنی باید کم کم این کار و انجام بدی نه اینکه یکدفعه قطع کنی مثلا اول یک شب در میان دو شب در میون اینجوری من خودمم استفاده نکردم ولی نتیجه های خیلی خوبی ازش دیدم که میگن 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

عزیزم اینجوری نیست ک ه باید تا عمر داری استفاده کنی اگه قصد داری مصرفشو قطع کنی باید کم کم این کار و ...

والا اگه واقعا جواب بده و مژه هامو بلند و پر حجم کنه من تا آخر عمرم استفاده میکنم 🥲🥲🥲خیلی ناراحتم بخاطر مژه هام

خواهرم استفاده میکردم خیلی راضی بود مزه هاش بلند شده بود.بعد منم خریدم حدود دو هفته زدم نمیدونم چرا زیر چشمام پوستشو سیاه کرد.همه میگفتم چرا زیر چشمت سیاه شده .دیگه قط کردم. حالا الان واسه موهام قرص هیرویت میخورم حدود دوماهه.مژه هامم کلی بلند شده😍

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

من مژه هام خودش پر و بلند بود اما گاهی میریخت،سریتا که زدم جلوی ریزشش رو گرفت ،تارهای مژه رو هم ضخیم و پرتر کرد.اما الان سه ماه هست قطع کردم و نریخته مژه هام.باید اول یه شب درمیون،،بعدش دوشب درمیون بعد کم کم قطعش کنی.

خواهرم هم به مژه هاش میزنه هم ابرو.عالیه

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰