cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1997 عنوان کجا گریه کنم ؟؟؟ 180 بازدید | 15 پست دیشب یه اتفاق بدی افتاد خیلی شوکه شدم 😭😭تو تاپیکای دیشب هست احساس میکنم باید گریه کنم اما جایی رو ندارم الآنم اومدم سالن مطالعه برا آیندم درس بخونم اینجاهم نمیشه گریه کردولی از دیشب جلو خودمو گرفتم که گریه نکنم خیلی وقته که جلو خودمو میگیرم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟ 1402/10/12 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maedeheidari عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 10430 گریه کن حتماتو دلت نگه ندار هر چه از دوست رسد نیکوست...
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1997 هم دردیم😔 احساس میکنم گریه کردن وقتمو میگیرهاز گریه بدم میاد اما تا کی بریزم تو خودم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
pari967466 عضویت: 1396/06/03 تعداد پست: 1305 برو حموم یا دسشوویی اروم گریه کن اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن را به کسی بده که دوستش داری و برات با اهمیتِ زندگی کوتاهتر از اینه که صرفِ انسانهایی بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری ایشالا لبخندات پایدار باشه
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1997 والا فقط شارژ و دیدم سلام دادن مرد! پایین ترش 😭 آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
ava__1380 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5470 حموم میرم من بعضی وقتا اینقدر حالم بده ناخوداگاه چنگ میزنم ب گلوم😄 مشاور سایتمم😌❤
دلنبندرهگذرم1382 عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 69 احساس میکنم گریه کردن وقتمو میگیره از گریه بدم میاد اما تا کی بریزم تو خودم دقیقا ادم از ی جایی دیگه نمیتونه صبرو تحملش لبریز میشه 😔
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1997 برو حموم یا دسشوویی اروم گریه کن اینجا دستشویی ها عمومی هست کلی آدم میرن میان تا شب میخوام دانشگاه بمونم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1997 حموم میرم من بعضی وقتا اینقدر حالم بده ناخوداگاه چنگ میزنم ب گلوم😄 من اینقدر جلومو گرفتم که میرم حموم به قصد گریه اما گریم نمیاد فقط دو قطره اشکهدر حالی که اون چیزایی که کشیدم یه دریاس آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
دلفینی_بابال عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 533 با هندزفری اهنگ غمگین بزار ، یه جای خلوت و تا خالی نشدی دست از گریه بر ندار :)🥀 من فرزند ایرانم ..♥️
ava__1380 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5470 من اینقدر جلومو گرفتم که میرم حموم به قصد گریه اما گریم نمیاد فقط دو قطره اشکه در حالی که اون چیزای ... اگه تو دانشگاهی اهنگ بزار گریه کن مشاور سایتمم😌❤
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1997 اگه تو دانشگاهی اهنگ بزار گریه کن آرهاما کجاش برم ؟هر جا میرم آدم هست الان سالن مطالعه هستم میترسم گریه کنم نتونم جلومو بگیرم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟