شوهرم برگشت یه هدیه برام خریده بود منم فکر کردم برا روز زنه آخه هرسال برام مراسم گرفت و کیک و اینا بعد امسال هیچی یه کادو دستش بود اونم هدیه رو داد دیگه نگفت روزت مبارک اینا بغضم گرفت گفتم چرا مثل سالای قبل نیست دیگه برات تکراری شدم نه هی حرف زدم اونم فقط نگاه کرد هیچ جوابی نداد گفت تموم شد حرفااات ۱۳ دی روز زنه من اینو گرفتم چون اون دو شبی که مریض شدم بخاطر من از خوابتو و همه چیت گذشتی گفتم جبران کرده باشم کولی بازی در نیار عشقم آقا منم ضایع شدم خدا هیچکسو ضایع نکنه😂😂😂
تاپیک هامو دنبال کنید و با سبکزندگیم بیشتر آشنا شید💚
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
چقدر براتون خوشحال شدم خداروشکر که قدرتو میدونه بمونید برای هم
آره خیلی خوبه که قدردان هستن 🌹
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم