rey_hon مدیر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 6051 عنوان چیکار کنم💔 | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست خانوما حالم خیلی بده خیلیییی بدتا سه روز پیش با گریه خودمو تخلیه میکردم الان دقیقاً سه روزه که یه قطره اشکی از چشمام نمیاد احساس میکنمتو گلوم پره بغضه اما هیچ جوره تخلیه نمیشه چیکار کنم گریهم دراد😔💔 1402/10/12 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11675 اگه پشیمون شدم چی؟ دیگه نمیتونم برگردم😔 اگه بعدا مشکلات سخت تری بیستون پیش بیاد یا اختلاف زیادی داشته باشین، پشیمون تر نخواهی شد؟🥲باید خودتو اولویت بزاری قربونت بشم من صبح میشه این شب...☀️🦁
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 6051 اگه بعدا مشکلات سخت تری بیستون پیش بیاد یا اختلاف زیادی داشته باشین، پشیمون تر نخواهی شد؟🥲 باید خو ... پس یه قرار میذارم باهاش برای آخرین بار و حضوری تمومش میکنم💔
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11675 پس یه قرار میذارم باهاش برای آخرین بار و حضوری تمومش میکنم💔 اگه نمیشه با اخلاقاش کنار اومد و سخته برات و بهت آسیب میرسه حتما اینکارو بکن صبح میشه این شب...☀️🦁
roshan_joon عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2937 خدارو شکر من جریانم برعکس شماس، من عاشق دوس پسرم بودم اما بعدش که بهم رسیدیم و اخلاقش ... یکم به خودت زمان بده و اگه دیدی نمیتونی باهاش صحبت کن..
roshan_joon عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2937 خیلی مشکلات دارم، دل و دماغ حرف زدنم ندارم برام دعا میکنی اروم شم؟ چشم
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 6051 یکم به خودت زمان بده و اگه دیدی نمیتونی باهاش صحبت کن.. صحبت کردم حتی یکبار کات کردم ولی فرداش باز پیام داد که فرصت بده، اما احساس میکنم این آدم هیچوقت تغییر نمیکنهچطوری بهش بگم تموم کنیم؟😔💔
roshan_joon عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2937 صحبت کردم حتی یکبار کات کردم ولی فرداش باز پیام داد که فرصت بده، اما احساس میکنم این آدم هیچوقت تغیی ... اگه بدون اینکه بهش علاقه داشته باشی باهاش در ارتباط باشی درواقع داری با احساساتش بازی میکنی.. باهاش روراست باش. البته اگه مطمئنی که میخوای تموم کنیجوری تمومش کن که احساسات خودت و اون آسیب نبینههرچند میبینه ولی خب سعی کن کمتر باشه اون آسیب
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 6051 اگه بدون اینکه بهش علاقه داشته باشی باهاش در ارتباط باشی درواقع داری با احساساتش بازی میکنی.. باهاش ... حق با توعهیکی دو روز کامل فکرامو میکنم بعد تصمیم درستو میگیرممرسی راهنماییم کردی🙂💓
melika212 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5401 سلام عزیزم تاپیک من نظر دادی منم اومدم به جبرانعزیزم به خاطری عشق یکطرفه چشمای قشنگتو قلبتو اذیت نکن اگر دوستت نداره نمیخوادت ولش کن حتما لیاقت کسی دیگه است ❤️
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 6051 سلام عزیزم تاپیک من نظر دادی منم اومدم به جبران عزیزم به خاطری عشق یکطرفه چشمای قشنگتو قلبتو اذی ... ممنونم مهربون خیلی لطف کردی اونکه میگه دوست دارم اما من نمیتونم با اخلاقاش کنار بیام و احساس میکنم بهم دیگه نمیخوریم. بهش پیام دادم که تموم کنیم، هنوز ندیده😔💔
roshan_joon عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2937 حق با توعه یکی دو روز کامل فکرامو میکنم بعد تصمیم درستو میگیرم مرسی راهنماییم کردی🙂💓 قربونت
melika212 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5401 ممنونم مهربون خیلی لطف کردی اونکه میگه دوست دارم اما من نمیتونم با اخلاقاش کنار بیام و احساس ... درک میکنم اگر قصد ازدواج دارید بتونید برید مشاوره خوبه