2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لذتش ببر تا بچه هستن خیلی بامزه هستن مال من نزدیک سه سالشه مث قبلا شیطون نیس

اره بزرگ تر میشن بالغ تر میشن من وقتی تو پارک صدا میده اووو اووو میکنه چه واکنشی نشون بدم ؟ اصلا درش نمیارم اون لحظه فقط محکم‌مبگم نه چیکو

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

جای دستشویی رو یاد گرفته ؟ سر و صدا داره ؟ من چون آپارتمانم بخاطر صداش نمیتونم بخرم 

الان همش تو پارکه تا یاد بگیره از دیروز که امده همش رو پد دستشویی کرده خداروشکر پارس هم چند بار کرد گفتم نه چیکو کمتر شده

اره بزرگ تر میشن بالغ تر میشن من وقتی تو پارک صدا میده اووو اووو میکنه چه واکنشی نشون بدم ؟ اصلا درش ...

باید تحمل کنی تا عادت کنه سگها خیلی پر انرژی هستن حتما ببرش بیرون پیاده روی کنه خسته بشه منکه دلم نمیاد بزارم تو پارک موقع غذا فقط

دمپایی آشپزخونه برمی‌داره میشینه ریز ریز میکنه 😆

ای جوووونم من حالا دمپایی رو برمیدارم از جلوش دندون گیر سفارش دادم با خریداش فردا میرسه

الان همش تو پارکه تا یاد بگیره از دیروز که امده همش رو پد دستشویی کرده خداروشکر پارس هم چند بار کرد ...

ی قطره هست برای دستشویی بریز رو پد تو حمام یا دسشویی به مرور عادت میکنه منکه دوسه ساعت یکبار میبرمش بیرون دسشویی

باید تحمل کنی تا عادت کنه سگها خیلی پر انرژی هستن حتما ببرش بیرون پیاده روی کنه خسته بشه منکه دلم نم ...

چون هنوز واکسناش کامل نشده دکتر گفت بیرون نبرین چون مستعد مریضی هست مریض میشه 

عزیزم نژادش چیه

دلم خواست

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
چون هنوز واکسناش کامل نشده دکتر گفت بیرون نبرین چون مستعد مریضی هست مریض میشه 

اره خیلی مراقبش باش ویروس پاروا نگیره من ی سگ ۱ ساله داشتم گرفت مرد خیلی زجر کشید اینم گرفت دو ماهش بود از اون گرفت ولی خیلی بهش رسیدم سرم درمانی روزی دوبار در حالی که کوچیکتر بود خوب شد

ای جوووونم من حالا دمپایی رو برمیدارم از جلوش دندون گیر سفارش دادم با خریداش فردا میرسه

من دلم نمیاد دعواش کنم 😍😍 انقد لوسه تشویقی براش بگیر تو این سن همه چی یاد میگیرن 

اره خیلی مراقبش باش ویروس پاروا نگیره من ی سگ ۱ ساله داشتم گرفت مرد خیلی زجر کشید اینم گرفت دو ماهش ...

اره واسه همین بیرون نمیبرم شما واسه یادگیرب دستشویی چیکار کردی؟

اره واسه همین بیرون نمیبرم شما واسه یادگیرب دستشویی چیکار کردی؟

من چون قبلا هم سگ داشتم از همون بچگی میرفت جای اونا دسشویی می‌کرد تو حیاط ی اتاق بود استفاده نمی‌کنیم میره اونجا بعد تمیز میکردم 

من چون قبلا هم سگ داشتم از همون بچگی میرفت جای اونا دسشویی می‌کرد تو حیاط ی اتاق بود استفاده نمی‌کنی ...

اهان من تو پارک پد گذاشتم تا یاد بگیره