2777
2789
عنوان

معجزه😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 49 پست
فائزه هسم نماز استغفار چجوربه؟؟؟

دورکعت درهررکعت بعداز سوره حمد،سوره قدرو۱۵مرتبه استغفرالله دررکوع وسجده وبعدآن ۱۰مرتبه استغفرالله مثل نماز جعفرطیار

جانان دربند توام😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دورکعت درهررکعت بعداز سوره حمد،سوره قدرو۱۵مرتبه استغفرالله دررکوع وسجده وبعدآن ۱۰مرتبه استغفرالله مث ...

یعنی 

بعد از حمد قدر 

رکوع و سجود 15 بار استغفرالله 

بعد از نماز 10 بار استغفرالله 

درسته؟؟؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یعنی  بعد از حمد قدر  رکوع و سجود 15 بار استغفرالله  بعد از نماز 10 بار استغفرالله ...

نه عزیزم بعدسوره ها۱۵ مرتبه استغفار

دررکوع وسجده۱۰مرتبه استغفار

جانان دربند توام😍
اره عزیزم برای ثبت نام تشریف بیارید تایپک معجزات حضرت ابوالفضل 

عزیزم ما برا حاجت روایی ۱۵ نفر برای چله یاسین نوشتیم ولی استارتر تعلیق شد و برگزار نشد

لینک بده من اونارو هم دعوت کنم 

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه عزیزم بعدسوره ها۱۵ مرتبه استغفار دررکوع وسجده۱۰مرتبه استغفار

پریودی چکنم نماز رو؟؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

عزیزم ما برا حاجت روایی ۱۵ نفر برای چله یاسین نوشتیم ولی استارتر تعلیق شد و برگزار نشد لینک بده من ...

عزیزم چله یاسین کلا برای حاجت روایی بزار ن فقط ازدواج تا این ۱۵نفرهم بتونند شرکت کنند

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم اسمم خط بزن چون ایتا ندارم من 

عزیزم گفتم که اینجاهم اسامی گذاشتم وبچه ها نصفشون اینجا ثبت کردن شمادرتایپک معجزات حضرت ابوالفضل باش انشاالله شروع کنیم

جانان دربند توام😍
عزیزم چله یاسین کلا برای حاجت روایی بزار ن فقط ازدواج تا این ۱۵نفرهم بتونند شرکت کنند

باشه عزیزم اونا بیان اسم بنویسن به نیت های خودشون

جانان دربند توام😍
پریودی چکنم نماز رو؟؟

بعدپریودی ادامه بده گلم فقط نذر۴۰روزپشت سرهم نکن فقط ۴۰ روز عادی نذرکن دوران پریودی ۱۵۰مرتبه استغفرالله ربی واتوب الیه بگو درتایمی که نماز میخوندی

جانان دربند توام😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز