2777
2789
بسپرش بخدا و صبر کن 

به خدا به فاطمه زهرا ۴ ساله دلم خونه

هر لحظه و با هر نفس بغض خفه ام میکنه

چندین بار جلو روی خود مادرم گریه کردم برای این موضوع

اما خدا کی ببینه نمیدونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا به فاطمه زهرا ۴ ساله دلم خونه هر لحظه و با هر نفس بغض خفه ام میکنه چندین بار جلو روی خود ...

چی بگم خدا صبرش زیاده .طلا که پاکه‌ چ منتش‌  به خاکه‌ 

سخته ولی بهش فک نکن برا کسی که نمیخاد‌ حرفتو‌ باور کنه توضیح نده 

جدی میگی ایول تعریف میکنی گلم دلگرم بشیم

باردار بودم میخواستم برم خونه مامانم به شوهرم گفتم اگه میتونی منو ببر گفت ماشینم بنزین نداره با اتوبوس برو چن دیقه بعد داداشش زنگ زد گفت میای منو ببری دکتر گفت باشه الان میام منم با خنده گفتم چطور به من گفتی بنزین ندارم اما به داداشت گفتی میام با تشر گفت برا تو بنزین ندارم آقا گذشت و ما شب خوابیدیم ۴ صبح دیدیم همسایه  دستشو گذاشته رو زنگ در بر نمیداره. نگو دزد اومده بوده بنزین ماشینمون کشیده بود تا همسایه درو باز میکنه دزده میترسه بنزینا رو میریزه و فرار میکنه اون شب شوهرمو کارد میزدن خونش در نمیومد 

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.
تعریف میکنی گلم

یه خانواده که نسبت نزدیکم بهم دارن

خیییلی ازارم دادن جوری که تا اخر عمرم شاید نتونم یه خنده از ته دل داشته باشم حسرت اون چیزی که خواستمو نزاشتن بهش برسمو تا همیشه تو دلم گذاشتن

از ته دلم اه کشیدم از خدا خواستم جوری که کاری کردن من تا اخر عمرم نخندم اینام نخندن یه روز خوش نداشته باشن همیشه بدبختیو حال بد داشته باشن

الان دقیقا همونه که من خواستم درصورتی که قبلا یه خانواده کاملا شاد بودن

♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡
یه خانواده که نسبت نزدیکم بهم دارن خیییلی ازارم دادن جوری که تا اخر عمرم شاید نتونم یه خنده از ته د ...

چقد دلت پاکه که نفرینت و آهت گرفته یه خیر خوشی ندیده ایی زندگیمو نابود کرد یعنی نابود به معنی واقعی دیدم هیچیشم نمیشه

چقد دلت پاکه که نفرینت و آهت گرفته یه خیر خوشی ندیده ایی زندگیمو نابود کرد یعنی نابود به معنی واقعی ...

مطمئن باش خدا صداتو میشنوه

من تاحالا هرکی بهم ظلم کرده داره تاوانشو پس میده ینی با چشم خودم میبینم به خدا

خوشحال نیستم از اینکه عذاب میکشن خوشحالم از اینکه خدا صدامو میشنوه

ولی یه نفری هست که باعث همهههه بدبختیام  اول اونه ینی اون باعث شده که حتی ابروم بره خیلی نفرینش میکنم ولی هنوز به قدری خوشبخته که کسیو ندیدم به خوشیش

ولی مطمئنم تاوان میده چون سپردمش دست خدا

مطمئن باش خدا صداتو میشنوه من تاحالا هرکی بهم ظلم کرده داره تاوانشو پس میده ینی با چشم خودم میبینم ...

دقیقا چقد عین منی منم یه نفر هست آبروم رو برد اون خیلی خوشه خیلی نه آه میگیرش نه نفرین حتی سرطان داشت کامل خوب شد و میخنده میگه زور دارم هر کاری دلمه میکنم 

دقیقا چقد عین منی منم یه نفر هست آبروم رو برد اون خیلی خوشه خیلی نه آه میگیرش نه نفرین حتی سرطان داش ...

خدا صبرش زیاد 

مطمئن باش یه روز با جشم خودت میبینی ابروش میره و بدبختیشو میبینی شک نکن

من ایمی که ابرومو برده خودش خرااابه عالمه ولی شوهرش نمیدونه چه گوهایی میخوره

قبل ازدواجش با خیلیا بوده حتی رابطه

بعد که ازدواج کرد گفتم همه کار کرد تهشم خوشبخت شد

الان تازگیا فهمیدم که داره به شوهرش خیانت میکنه 

مطمئن شدم که قراره خیلی زود تاوان بده

ماه پشت ابر نمیمونه بالاخره دستش برا شوهرش رو میشه ابروش میره

خدا صبرش زیاد  مطمئن باش یه روز با جشم خودت میبینی ابروش میره و بدبختیشو میبینی شک نکن من ایم ...

دعا میکنم که آبروی اون شخص که ابروتو برده به بدترین شکل ممکن بره تو هم دعا کن اون آدمی که اذیتم کرد نابودم کرد خداوند به بدترین شکل ممکن نابودش کنه و درگیرش کنه

دعا میکنم که آبروی اون شخص که ابروتو برده به بدترین شکل ممکن بره تو هم دعا کن اون آدمی که اذیتم کرد ...

الهی امین

ایشالا خدا دلتو شاد کنه خیلی زود اون ادم تقاص پس بده خیلی بدتر از اون چیزی که سرت اورده

الهی امین ایشالا خدا دلتو شاد کنه خیلی زود اون ادم تقاص پس بده خیلی بدتر از اون چیزی که سرت اورده

ایشالا الهی آمین ایشالا خداوند دشمناتو نابود و رسوا کنه و بیان بیفتن به پات