2789
عنوان

روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
وای خدا حق دارید ناراحت باشید خیلی سخته ولی شاید حالا خودشون هم پشیمون شده باشند و به بهانه روز مادر ...

از این قضیه ۴ سال میگذره ... من اگر موندم یا اگه موندنم اشتباه بودفقط بخاطر بچه هام ،،نمیخواستم ولشون کنم زیر دست کس دیگه باشن 😔 اونم هر کاری کرده خودش میدونه و خدای خودش میسپرم بخدا... چون نزاشت دوروز حداقل بگذره رضایت گرفتن با زور و مظلوم نمایی که فایده ای نداره... تو ظاهر باهاش معمولیم ولی باطنمو فقط خدا خبر داره 💔... هربار تو آیینه جای بخیه هامو میبینم یادم میاد 

غیبت نکنم

از این قضیه ۴ سال میگذره ... من اگر موندم یا اگه موندنم اشتباه بودفقط بخاطر بچه هام ،،نمیخواستم ولشو ...

ناراحت شدم عزیزم 😔

خدا خودش کمکتون کنه 

الهی که همیشه سلامت باشید در پناه خدای مهربون و امام زمان 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بهتر که هست ولی کامنت بالا رو بخونید ،، کسیکه دلش انقدر سیاهه بچشو تحریک کرد که دست بزن داشته با ...

نرو به نظر من. بزرگتر باید بزرگی کنه تا احترام بخره. سن بالا یا پسر زاییدن هنر نیست که، بزرگ بودن مهمه. یه امسال نرو که بدونه چقدر بد کرده و میدونی که کار خودشه. سالای بعد برو. وقت زیاده برای کادو دادن. 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

نرو به نظر من. بزرگتر باید بزرگی کنه تا احترام بخره. سن بالا یا پسر زاییدن هنر نیست که، بزرگ بودن مه ...

راستش میتزسم نمیدونم چون شر درست میکنن ،شوهرمم خیلی آدم دهن بینیه ،سر اون قضیه بچم و بخصوص مادرم خیلی اذیت شدن آرامششون بهم میخوره  😔

غیبت نکنم