2777
2789
عنوان

مامالي و تجربه هواپز

| مشاهده متن کامل بحث + 45069 بازدید | 127 پست

مبارکت باشه مامالی جان،منتظر پست هواپزبودم ازتجربت استفاده کنم..من دوقلو نینجا دارم توش زیاد سیبزمینی سرخ میکنم خلالی درشت میکنم مثل رستورانیا و توآبجوش ونمک ۲جوش بخوره و آبکش میکنم واسپری روغن و تو ایرفرایر۱۶دقیقه خیلی خوب میشه،بادمجونم اسپری روغن میزنم سرخ میکنم فقط ی کوچولو روغن بیشترمیخوادتا قشنگ سرخ بشه،همبرگردست سازهم درست میکنم با خیلی کم روغن تو ایرفرایر سرخ میکنم خیلی خوب میشه

کاغذ مخصوصش بسته اش چندتاییه وچه قیمته؟لطفا اگه غذای جدید توش درست کردی به اشتراک بزار ممنون💝💝

ترکیب اون سس و قارچ خوشمزه رو هم بگو😋پسرم عاشق غذاهای فست فودیه خیلی سعی میکنم مثل بیرونیا درستشون کنم که غذای خونه روبخوره ولی مثلامرغ استریپس هام مثل بیرون پولکی نمیشه،یا میگه سالادکلم های زیتون(صادقیه)خوشمزه تره مال توئه🥲لطفا اگه تجربشو داشتی برام بگو،مرسی عزیزم😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی قزل وتوشکمش نمک وادویه ورب انار وسبزی و هرچی دیگه خواستین بزارین بدون نیازبه  روغن چون خودش روغن میندازه،بزارین روی فویل که لبه هاشو کمی بالادادین(تا کف ظرف آب نندازه)به مدت۲۰دقیقه،کاملا رژیمی،البته شما توجزیره بهترین ماهی هارو دارین☺️ماهی کافر😋😋

سلام مامالی جان   بسلامتی   میشه توش بادمجان سرخ کرد برا خورش بادمجان  من عاشق خورش بادمجان هستم  چربی کبد دارم نمیتونم تو روغن سرخ کنم به عشق خورش بادمجان میخوام بگیرم

سلام الهام جان حالت چطوره ؟ رز قشنگم چطوره ؟

این بار چندمه میام این تاپیک رو میبینم وقت نمیکنم کامنت بذارم😅 ممنون بابت تاپیک کاربردی 

من بیشتر از همه سیب زمینی درست میکنم ، ولی چند باری سوخاری هم درست کردم خوب شد ، مخصوصا فیله مرغ سوخاری ، قارچ سوخاری هم خوب بود ، من همش این کاغذ های کف سرخ کن رو می‌دیدم نمی‌دونستم خوب میشه یا نه ، شما ک استفاده کردی خوبه ؟ یعنی جریان هوا از زیرش کمتر میشه تو کیفیت پخت تاثیر نداره؟ یا مثلا سیب زمینی بهش نمیچسبه؟

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

سلام الی جانم😘😍

بعد از مدتهاس که واست پیام میزارم 🥰

خیلی خوشحالم که با احوالی خوب و پر انرژی میبینمت👌

الهی این حال خوب در کنار خونواده عزیزت پایدار و پرقوت ادامه داشته باشه💪

از این ابزار کاربردی آشپزخونه واست بگم که شده یار دوس داشتنی خونه ما😁

همونطور که گفتی برای سیب زمینی خیلی عالیه👌

واقعا از اون وسیله هاس که باید توی هر خونه ای باشه.

دستگاه من برند فیلیپس هستش

من توش همبرگرم درست کردم بدون روغن خیلی خوب شد، البته منظورم همین همبرگرهای بازاری هست

خیلی بافتشو دوس داشتم

یک دقیقه آخرم روش پنیر میزاری😋

ژامبونم خیلی قشنگ گریل میشه بدون روغن.

دیگه بادمجونم توش گذاشتم ، اونم خیلی خوب شد

مغزیجات برشته باهاش درست کردم عالی شد، به این صورت که مغزها رو سه چهار دقیقه با دمای ۱۸۰ میزارم داغ بشن بعد منتقلشون میکنم به ظرفی که توش مخلوط آب و نمک و آبلیمو هست، همشون میزنم بعد میریزم توی آبکش و دوباره منتقلشون میکنم به هواپز تا برشته بشن

اینو امتحان نکردم اما ویدیشو دیدم که مخلوط تخم مرغ، ادویه ، گوجه و فلفل دلمه رو میریزی توی کاغذ مخصوص و یه غذای خوشمزه و بدون روغن تحویل میگیری.🙂

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
کاغذ مخصوصش بسته اش چندتاییه وچه قیمته؟لطفا اگه غذای جدید توش درست کردی به اشتراک بزار ممنون💝💝 تر ...

ارد مخصوص پولکی تو فروشگاه و مغازه هست  بخرید عین بیرون میشه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
من قبل از اینکه سیب زمینی هارو بذارم‌تو هواپز ، چند دقیقه میذارم تو اب جوش بعدش انتقالش میدم به هواپ ...

اينطوري كه عالي ميشه

ولي يكم دنگ و فنگش بيشتره ولي براي سيب زميني درشت خرد شده عاليه