2777
2789
عنوان

به پسرخالم بگم دوسش دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون مهمونیا نظرشو جلب کن اینستا فالوش کن اگه شمارشو داری استوریای جالب و خوشگل از خودت بزار

همو فالو داریم ولی همش سرکاره کلا آنلاین نمیشه زیاد یه استوری گذاشتم اصلا ندید

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️
ببین شنیدی میگن مرگ یبار شیونم یبار؟ برو بهش بگو جوابت یااره یا نه تکلیفت مشخص میشه  اگه گفت ...

خب غریبه بود گفتنش اسونتر بود این فامیله ممکنه همو ببینیم بهش بگم بهش حس دارم سختمه بخوام باهاش رو در رو بشم

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️
همو فالو داریم ولی همش سرکاره کلا آنلاین نمیشه زیاد یه استوری گذاشتم اصلا ندید

ای بابا☹☹پس اگه جرعتشو داری بگو

ببین اسی یه چیزی بهت بگم وقتی یکی به ما ابراز علاقه میکنه حتی اگه دوسش نداشته باشیم ولی خب کنجکاو میشیم در مورد اون طرف و مدام کنجکاویم چی استوری میزاره و ...تو هم اگه بهش بگی ممکنه نظرش جلب شه بهت و درموردت کنجکاو شه

یا اگه نمیتونی بگی به خواهرش بگو تورو بهش پیشنهاد بده

و اینکه سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
خب غریبه بود گفتنش اسونتر بود این فامیله ممکنه همو ببینیم بهش بگم بهش حس دارم سختمه بخوام باهاش رو د ...

مال منم فامیل بود نه بابا چه سختی جرم کردی یا گناه که روت نباشه؟حس به وجود میاد دیگه یه چیز عادیه وهیچ کس هم نمیتونه بد نگاهتون کنه یا چیزی بگه

ای بابا☹☹پس اگه جرعتشو داری بگو ببین اسی یه چیزی بهت بگم وقتی یکی به ما ابراز علاقه میکنه حتی اگه د ...

و اگه جواب نه بهت داد خودتو نبازی

حتی اگه داغونم شدی جلوی اون نشون ندی و مطمعنم استوریاتو چک خواهد کرد و تو سعی کن خودتو شاد نشون بدی یا مث قبل رفتار کنی

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱