2777
2789
عنوان

جوش مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 52 پست
دوستم میگه احتمال اینکه آبسه باشه زیاده میگه احتمالا بخاطر نوار یا تعرق زیاد زخم شده بعد عفونت کرده

حالا الان تاوقتی نفهمی به شوهرتم چیزی نگو ..فکر بدم نکن ..شاید واقعا با آنتی بیوتیک خشک شد ..کار درست همینه بری دکتر ..واقعا آدم آرامش زندگیش بهم میخوره ..فردا رفتی حتما بعد خبرش و بده عزیزم إن شاء الله باخبر خوب🤗.منم برات صلوات می‌فرستم ازاونجایی که گروه ختم قرآن واذکار دارم همش تسبیح دستمه 😊

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حالا الان تاوقتی نفهمی به شوهرتم چیزی نگو ..فکر بدم نکن ..شاید واقعا با آنتی بیوتیک خشک شد ..کار درس ...

فدات شم لطفا دعام کن😔بهش نگفتم گناه داره وقتی حالم بد میشه خیلی ناراحت میشه بهم میریزه بعدشم روم نمیشه بگم آخه جایی که در اومده😑😑😑😑بازم ممنونتم 😘

دخترم دنیامه خدایا خودت حفظش کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی دکتر رفتی چی شد ..إن شاءالله که خیر بوده؟؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلام عزیزم خوبی دکتر رفتی چی شد ..إن شاءالله که خیر بوده؟؟

سلام عزیزم شوهرم رفت مأموریت دیر اومد دکتر گفت فردا ساعت ۱۲ بیا ممنون حالمو پرسیدی😘😘

سلام عزیزم شوهرم رفت مأموریت دیر اومد دکتر گفت فردا ساعت ۱۲ بیا ممنون حالمو پرسیدی😘😘

آره یادم بود سرنماز دعاتون کردم ..حتما یک مصلحتی بوده ..إن شاء الله فردا بیای خبر خوب بدی ⁦❤️⁩

آره یادم بود سرنماز دعاتون کردم ..حتما یک مصلحتی بوده ..إن شاء الله فردا بیای خبر خوب بدی ⁦❤️⁩

سلام عزیزم خوبی رفتم دکتر معاینه م کرد گفت عفونت رحم نداری این جوشم مشکوک به بواسیر هست دارو داد گفت استفاده کن ببینم چی میشه بواسیر خطرناکه؟؟؟؟ 

سلام عزیزم خوبی رفتم دکتر معاینه م کرد گفت عفونت رحم نداری این جوشم مشکوک به بواسیر هست دارو داد گفت ...

علیک سلام عزیزدلم ..اولا خداروشکر چیز بدی نبوده ..من خودم هموروئید دارم ..اما خواهرم بواسیر داره یه فرقی باهم دارن مال من با آمپول فشار تو زایمان طبیعی بوجود اومد اما مال خواهرم بخاطر یبوست ...چون تو گفتی مثل یک جوشه کنار مقعدت نگفتی داخل و حس نمیشه ..ببین بواسیر موقع دفع اوایل تازه بوجود بیاد همراه  سوزش وخارش وبمرور شروع می‌کنه خون روشن قطره قطره دفع میشه وکلا موقع دفع درد خیلی شدیدی حس می‌کنی .حالا یه سؤال تو یبوست داشتی مگه ؟درضمن بواسیر تشکیل شدنش اینطوریه که  وقتی مدفوع خیلی سفت میشه خراش ایجاد می‌کنه که اون خراش میگن بواسیر ..ملتهب و دردناکه ..البته شرمنده اینو میگم بواسیر در اثر رابطه جنسی آنال هم بوجود میاد ..اما من شک دارم مال تو بواسیر باشه ،بواسیر داخله بیرون نیستش که ببینییش اصلا جوشم نیست یه خراش همراه خونریزی که با اصلاح تغذیه بمرور ترمیم میشه

علیک سلام عزیزدلم ..اولا خداروشکر چیز بدی نبوده ..من خودم هموروئید دارم ..اما خواهرم بواسیر داره یه ...

دکتر معاینه کرد گفت بواسیر خارجی هست گفت به احتمال زیاد فشار به مویرگهای مقعدت اومده متورم شدن من یبوست ندارم رابطه مقعدی نداشتم... همیشه فیبر و مایعات زیاد مصرف میکنم ولی دکتر میگه تازه شروع بواسیر هست خودم گفتم دکتر شاید جوش مقعدی هست چون نوار گذاشتم بعدش اینجوری شد گفت دارو مینویسم که بهت فشار نیاد خونریزی نکنه