2777
2789
عنوان

شیره انگور

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 50 پست

شیره حتی از توت و هندوانه هم درست میشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شیرین نصف فنجان شیره و نصف دیگه آبغوره یا سرکه خونگی مخلوط کن بخور ببین چه لذت طعمی دارد  

واقعا خوشمزه میشه؟😃😳

یعنی دیگه آب قاطی نکنم؟

💕🧚‍♀️                                               

آره خیلی شیرینه،انگار شکر قاطیشه

نه دیگه شیره انگور خیلی شیرینه چون اب انگور اینقدر جوشیده که غلیظ شده بعدم اونو تو یخچال نمیزارن تنها هم نمیخورن یا باهاش شربت درست میکنن ابلیمو هم میزنن یا توی شیر یه قاشق میزنن مثل شیر عسل یا با ارده کنجد قاطی میکنن برای صبحانه یا با کره میخورن مثل مربا 

واقعا خوشمزه میشه؟😃😳 یعنی دیگه آب قاطی نکنم؟

بهترین نوشابه دنیاست

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بهترین نوشابه دنیاست

دلخواه خودت من وعده غذای ایم میشه نون تلیط مکنم میخورم ....

چرا خیلی مقویه ،منم بخاطر مقوی بودنش میخورم

ببین اینجا وقتی نظر میخوای هر کسی یه چیزی میگه شیره خیلی مقویه اصلا هم. نمیشه داخلش شکر قاطی کرد مگه عسله تازه عسلم میان به زنبور به جای گل و گیاه طبیعی شکر. میدن میخوره که میگن عسلش شکر داره نه اینکه شکر و قاطی عسل کنن اصلا خراب میشه چطور میخوان مخلوطش کنن پس چرته ولی ذات شیره شیرینه چون انگور شیرینه هر پنج کیلو اب انگور حدودا یک کیلو یا یکم بیشتر شیره میره پس قطعا شیرین میشه ما هرسال خودمون درست میکنیم و میدونم دقیقا چی به چیه