2777
2789
عنوان

وام بانک مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 39 پست
نه بابا من پرسیدم 100 ملیون میدن با نرخ 23 درصد و در نهایت 167 ملیون باید پس بدی تامام

ن عزیزم من شما ب من تو خصوصی پیام بده یک شماره بهت بدم تماس بگیر بپرس 150 ملیون وام میدن بعد 18 ماه باید 156 تومن برگردونی البته این وام مخصوص خرید کالاس باید کالا بخری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
ن عزیزم من شما ب من تو خصوصی پیام بده یک شماره بهت بدم تماس بگیر بپرس 150 ملیون وام میدن بعد 18 ماه ...

میدونم خرید از اسنوا هست اسمش هم بریم کالا میزنه تو تماس

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خرید از اسنوا هست اسمش هم بریم کالا میزنه تو تماس

اره ما فامیلمون این کارو انجام میده 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
اره ما فامیلمون این کارو انجام میده 

من تماس گرفتم گفت 100 ملیون میدیم و شما چک میدی و ماهی 9300 با درصد 23 در کل میشه که پس بدی در میاد 167 ملیون نمیدونم چ جور حساب کردی 156 حتی 150 هم بده شما مبلغ 9300 در 18 ضرب کنی میشه 167

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
من تماس گرفتم گفت 100 ملیون میدیم و شما چک میدی و ماهی 9300 با درصد 23 در کل میشه که پس بدی در میاد ...

عزیزم من نمیدونم شما ب کی زنگ زدی ولی اینی ک من میگم  150 میلیون ‌‌ما وام میگیزی با درصد 20 تا 21 درصد وقتی کاری وامت انجام بشه 16 درصد از وام و برمیدارن انگار شما 129 تومن میتونی کالا انتخاب کنی و خرید کنی ک بعد 18 ماه 156 تومن باید برگردونی 

من الان زنگ زدم. دوباره پرسیدم و دقیقا همین شرایطی ک من ب شما توضیح دادم هست

کسی میدونه روی ۱۳۷ میلیون سپزده تو یکماه چقد میشه وام گرف؟؟

بانک مهر بابت هر 100 میلیون پول در یک ماه 15 امتیاز میده

بر همین اساس میتونید مقدار امتیاز حساب کنید مثلا 50 میلیون پول در یک ماه میشه 7/5 امتیاز

از برج ۹ ۳۰۰ میلیون گذاشتم انشالله برج ۲ سال آینده میخوام روش وام بگیرم

چرا اینقدر دور میخوای وام بگیری؟؟؟

از من میشنوی با اسنو پلاس تماس بگیر... منم همینکارو کرده بودم... ارزش پولت دیگه مثل ارزش الانش نیست که تا اون موقع

من خودم تازگیا از اسنو پلاس یک وام گرفتم... اینم بگم که طرف حسابت بانک هست اما یک سری کارها رو میری اسنو پلاس انجام میدی