2777
2789
عنوان

وای وای وای😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 49 پست
حداقل ازت بزرگترم اگه دارم بهت میگم لابد دیدم که تهش چی می‌شده الان که تو دوره امتحاناته فکرت و در گ ...

همسن هستیم منم دیدم عشق من اونجوری نیستش یه جور رفاقته

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا زن داره یا مجرده؟ 

مجرده 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بیشتر ببینید
براهمینه زنهاشون همش نگرانن دیگه پس حق دارن

فاز

بیشتر ببینید

بهت پیشنهاد میکنم از فکرش دربیای

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
مجرده 

وای دوست منم رو یه معلم ریاضی کراش زده بود هی میومد تحریف می‌کرد میگفت مجرده حلقه نداره بعد سر کلاسش گفته بود زن دارم حالا زنشم تو همون کلاس بوده😂🤦‍♀️

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
بهت پیشنهاد میکنم از فکرش دربیای

بابا عشق اونجوری نیست علاقه بهش پیدا کردم

بیشتر ببینید

پروف خودتی؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
بیشتر ببینید
وای دوست منم رو یه معلم ریاضی کراش زده بود هی میومد تحریف می‌کرد میگفت مجرده حلقه نداره بعد سر کلاسش ...

نه این مجرده

بیشتر ببینید
میخاین استادما بگم برین ببینیش😂 من کراش نیستم روشا

نه مرسی

بیشتر ببینید
بابا عشق اونجوری نیست علاقه بهش پیدا کردم

میفهمم

میدونی چرا اینو گفتم؟ 

چون بعدا میبینی مجبوری مخصوصا سالای بالاتر با معلم های دیگه ای کلاس برداری که حرفه ای ترن اینجوری چون شرطی شدی که عربی رو بخاطر علاقه اون بخونی

میبینی در خوندنش بعدا کوتاهی میکنی

ولی اگه سنش کمتر بود و مطمئنا مجرد بود قضیه فرق می‌کرد و پیشنهادات دیگری میدادم😔😂😉

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید