2777
2789
عنوان

صبحونه چی خوردین ناهار چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای گفتی پنیر،دهنم آب افتاد،پاشم برم صبونه بخورم 

دوستداری توام😋

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

صبحونه نون بربری تازه و پنیر گردو و چای و خرما  ناهار آش رشته😍

منم رژیمم ولی امروز حالم خوب نیست و حوصله ندارم میخوام آزاد باشم🥺😔

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

قرقروت با چی میخورن؟

من یکم شکر زدم با یذره روغن و اب داخل تابه آب کردم با نون خوردم
نون قرقروتی هم هست که باید خمیر بگیری قرقروت و گردو و کره و شکر و اینا رو تیکه تیکه داخلش بزاری باز یه خمیر دیگ روش بزاری ببری تو تنور
یه مدل دیگ هم هست خمیر و تیکه تیکه کنی سرخ کنی قرقروت آب شده بریزی روش بخوری
سمت ما ک اینجوریه بقیه رو نمیدونم

هیچ چیز دائمی نیست

صبحونه نون خالی

ناهار ماکارونی دیروز

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
صبونه۳تاتخممرغ نهار هنوز نمی دونم

سه تا کامل ابپز سفیدش یا شکسته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792