2777
2789
چه عجب نمیشناسمش 😬

دهنمونو سرویس کرده بود میومد میگفت کسی تاحالا تجربع کتک کاری دارع بگه و هرکی میخواد بفهمه امروز با زن همسایه چیکار کردم درخواست بده بگم کچلمون کرده بود همش خاطرات کتک کاری داشت

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اره دقیقا خودشه  کاش دوباره برگرده

آرره خودش خواست تعلیق بشه من دوست داشتم بفهمم سرنوشت مامان توفان چی شد نی نی یار الکی تعلیقش کرد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو اون سریال دختره همش میگف اوختی اوختی

آهااااا 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
آرره خودش خواست تعلیق بشه من دوست داشتم بفهمم سرنوشت مامان توفان چی شد نی نی یار الکی تعلیقش کرد

چه حیف 

ایشون رو نمیشناسم

یه کاربری بود میخواست بچشو سقط کنه اسمش ارام بود اونم پیداش نکردم ازشون خبری ندارید 🥲😔

چه حیف  ایشون رو نمیشناسم یه کاربری بود میخواست بچشو سقط کنه اسمش ارام بود اونم پیداش نکردم ا ...

نمیشناسمش عزیزم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست