2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم رسم دارن تو عزاداریشونم مث عروسیاشون پول میدن درسته؟

بهش میگن سرباره

بله درسته

خب صاحب عزا کلی خرج میکنه درست نیست هم عزیز از دست بده هم یخرج زیادی بیفته گردنش

بخاطر همین پول میدن که ی کمکی باشه براشون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

آره هردو هم خیلی خودشون رواذیت میکردن و گریه وشیون بیش ازحد 

بنظرم طبیعیه خب طرف عزیزش رو پاره ی تنش رو از دست داده

من خودم بختیاری ام

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چرا مگه دوس داری عروس لرابشی ؟آره خوبه آدمای ساده دل ومهربون ومهمون نوازی هستن حتی غریبه هاشونم میان ...

منکه خودم عروس شدم

با همشهری خودم

ولی خب همیشه ته دلم میمونه عروس لرا شدن😊

بنظرم طبیعیه خب طرف عزیزش رو پاره ی تنش رو از دست داده من خودم بختیاری ام

آره ولی خب مادیگه مثلا مراسم چهلم رودیگه کمتر کسی شیون وایناداشته باشه ولی خب اونا مثل همون روزای اول داغ بودن و گریه وشیونم همون بود