2777
2789
عنوان

بچه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 20 پست

[QUOTE=322814461]وقت می گید حتی با وجود پسر نوجوونش یعنی دارید برای خودتون یه امتیاز ویژه قائل می شید و فکر می کنید ل ...[/QUOمنظورمن این نبودکه لطف کردم درحقش... قسمت من واون اینجور بود.. منکه باهاش کاری ندارم همیشه بهش محبت میکنم وحتی ازپول خودم براش خرج میکنم ولی اون بامن لج میکنه.. خوب تقصیر من چیه که پدرومادرش جداشدن ایا من مقصرم؟؟ 

۱۳سالشه...هررررغذایی که بگین واسش پختم.. همیشه لا اکراه میاد سرسفره وازغذاهاایرادمیگیره دیروز هم که ...

پسر برادر من ۱۶ سالش لب ب هیچ خورشت نمیزنه دستپخت خانم برادرم حرف نداره 

بچه ها این سنی با پیرهن خودشونم نمی‌سازند 

بزرگتر شه خوب میشه الکی حرص نخور 

خورد نوش جونش نخورد هم فدای سرت 

اگه نمیدونی فست فود دوست داره گاهی تو برنامه غذاییتون داشته باشید مثلا هفته ای دو بار  که اونم خوشحال شه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۳سالشه...هررررغذایی که بگین واسش پختم.. همیشه لا اکراه میاد سرسفره وازغذاهاایرادمیگیره دیروز هم که ...

مشکلتون اینه؟

اگه ببینی دختر ۱۰ ساله من هر غذایی بذارم جلوش ایراد میگیره نمیخوره چی میگی 

میگم بیا سر سفره با منت و اکراه میاد همشم میگه دوست ندارم 🤕

خدایا شکرت...
[QUOTE=322814461]وقت می گید حتی با وجود پسر نوجوونش یعنی دارید برای خودتون یه امتیاز ویژه قائل می شی ...

نمی دونم مقصر هستید یا نه. چون نمی دونم چطوری آشنا شدید و ازدواج کردید ولی این رو می دونم که به چشم اون بچه که هنوز درک درستی از منطق نداره جای مادرش رو گرفتید. در ضمن اون بچه مثل تمام بچه های دنیا وارد سن بلوغ شده و بحران بلوغ هم به زندگی با نامادری و تجربه یه زندگی سخت قبلی اضافه شده. پس رفتارهاش خیلی هم عجیب و غریب نیست. ای کاش قبل از ازدواج با خودتون صادقانه فکر می کردید که آیا می تونید با اون بچه کنار بیایید یا خیر و بعد با پدرش ازدواج می کردید

مثلا منکه غذا میپزم قبلش چیپس یا پفک میخوره وقتی باباش میاد که سفره روپهن میکنم سرسفره نمیاد میگه سیرم غذاشو براش میذارم رو گاز یکساعت بعدش  باز میگه گشنمه چی بخورم بهش میگم غذات روگازه باز میگه اینها مونده نمیخوام و یکسره جلو باباش ادا درمیاره که گشنمه ولی خوب غذا نمیخوره من چکارکنم

نمی دونم مقصر هستید یا نه. چون نمی دونم چطوری آشنا شدید و ازدواج کردید ولی این رو می دونم که به چشم ...

من کنار اومدم و صبرکردم ولی اون بنای ناسازگاری داره بامن.. دوست دارم یه روز بشینم باهاش صادقانه حرف بزنم بگم بخدا من مقصر نیستم که پدرومادرت ازهم جداشدن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز