2821
2789

شما یه طرحواره از بحث ازدواج با توجه به تجربه ی خودتون ساختی و داری به همه تعمیم میدی .

البته که با جواب هایی که داری به بقیه میدی هم من کلا فکر دیگه ای دارم در موردشون میکنم .

لطفا ذهن بقیه رو مسموم نکنید .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما یه طرحواره از بحث ازدواج با توجه به تجربه ی خودتون ساختی و داری به همه تعمیم میدی . البته که با ...

پس انقدر تاپیک طلاق بگو نذارن بگن ۱۸ سالمه با دو تا بچه چه خاکی تو سرم بریزم

https://www.cruse.org.uk/
افرین خاموش شو

اونوقت دوست پسر داشتن و رل زدن تو ۱۶ سالگی دقیقا چیه 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐باز اون طفلک ۲۳ ساله میخواد ازدواج کنه . ۲۳ برا دختر اصلااا کم نیست . کاملا نرماله . بعد اگه دوست پسر بگیره عیب نداره؟ ازدواج اخ و پیف داره فقط ؟🧐

مرد ها باید اینو بگن دیگه .... قاعدتاً هدف شما مرد ها مشخص و واضحه ... تن به خرج و مخارج ندید . تن به تعهد و وابستگی به یک نفر ندید . بی مسیولیت به هدف تون برسید . اینو شماها نگید کی بگه اصلا ؟؟؟؟؟ 

اونوقت دوست پسر داشتن و رل زدن تو ۱۶ سالگی دقیقا چیه 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐باز اون ...

من خیلی هارو دورم دیدم ۲۰ سالگی ازدواج کردن و بسیار خوشبخت شدن با زندگی دوام دار

بعضیا کلا  راجب همچی بطور کلی نظر خودشونو فقط میدن

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
من خیلی هارو دورم دیدم ۲۰ سالگی ازدواج کردن و بسیار خوشبخت شدن با زندگی دوام دار بدم از کسایی میاد ...

من خودم ۲۳ بودم . خیلی هم عالی و خوبه ازدواجم ... بچه هم دارم . یه چرت و پرتی باید بگن دیگه . اگه نگن فاکتور میندازه