2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی عکس یه لباسی هست بعد این لباسه رو من خیلی دوست دارم مدلش و ... میخواستم بگم اره خیلی دوستش دا ...

پس اینجور بگی بهتره زور پیم خوشه وا لبریز بکم دزانم قطعا زور زور لیم دگنجه

یعنی خیلی دوست دارم تنم بکنمش مطمئنم بهم میاد

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
خیلی قشنگه زبانتون کاش بتونم یاد بگیرم😅😓

ای جانممممم ممنون گلم منم خودم اصالتا سورانی ام اما بخاطر این ک محل زندگیم کردستان نبوده فراموش کردم تا حدودی ...اما دوباره دارم سعی میکنم یادبگیرم

سعی کن فیلم و شبکه های کوردی رو ببینی کم کم یادمیگیری

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
ای جانممممم ممنون گلم منم خودم اصالتا سورانی ام اما بخاطر این ک محل زندگیم کردستان نبوده فراموش کردم ...

خیلی سخته شما باز یه پیش زمینه دارید اما من هیچی بلد نیستم

خیلی سخته شما باز یه پیش زمینه دارید اما من هیچی بلد نیستم

تو اینستا پیج هایی هستن ک آموزش میدن باور کن ب مرور یادمیگیری اونقدرام سخت نیس اگه هم صحبت هم داشته باشی زودتر یادمیگیری