2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای من ی فاال میگیرید لطفا🥺

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مادرانی که قصد ختنه کردن فرزندشون رو دارن قبل از ختنه کردن فرزندشون حتماکتاب( آناتومی پیش پوست)رو بخونن 

دانلود کتاب (آناتومی پیش پوست)

کتاب آناتومی پیش پوست رو میتونید از لینک  زیر دانلود کنید لینک

https://biaupload.com/do.php?filename=org-cef4d4518ae61.pdf

ختنه کردن =ناقص سازی جنسی 

فوایدی که پزشمان راجب ختنه میگن یک دروغ ننگین تبلیغاتی برای بازار گرمی خودشون هست چون ازین راه کسب درآمد میکنن و اصلا دلسوز فرزند من و شما نیستن، ختنه کردن باعث میشه هزاران عصب جنسی از بین برن، حساسیتی که اون پوست داره حتی  از حساسیت نوک انگشتان ما بیشتره، عمل ختنه مثل این میمونه شما فرزندتون رو تحت یک عمل جراحی چشم قرار بدین که بینایی فرزند شما رو به رنگ های سیاه و سفید محدود کنه

ختنه کردن =ناقص سازی جنسی  فوایدی که پزشمان راجب ختنه میگن یک دروغ ننگین تبلیغاتی برای بازا ...

واقعن؟؟

من،انتخابی می کنم تازه و متفاوت،قدرتمندترو حمایت کننده...
واقعن؟؟

بله عزیزم،  لینک دانلود کتاب آناتومی پیش پوست رو می فرستم حتما مطالعه کنید تا ببینید پوستی  که موقع ختنه بریده میشه پوستی که  به اشتباه بهش میگن پوست اضافه  چه خاصیت و چه کاربردی داره. 

کتاب آناتومی پیش پوست رو میتونید  از زیر دانلود کنید لینک

👇👇👇👇👇👇👇

https://biaupload.com/do.php?filename=org-cef4d4518ae61.pdf

واقعن؟؟

به نظرم ختنه نکن اگه واقعا فرزندت واست عزیزه  به حرف اطرافیان هم اهمیت نده ، چون اونها اطلاعاتشون  راجب ختنه فقط بر اساس شنیده ها  یا باورها و تعصب های مذهبیشون  هست اطلاعات لازم ندارند ، به این فکر کنید  اگر پسرتون ختنه بشه  وقتی به بلوغ ذهنی برسه وقتی بزرگ بشه ممکنه بخاطر این کاری که باهاش کردین از ‌ شما متنفر بشه