2777
2789
عنوان

سگ دوماهه

186 بازدید | 15 پست

سلام خانما خوبین؟ من یه سگ گرفتم البته پس فردا میرم بیارمش اگه کسی تجربه نگهداری داره بی زحمت بهم بگه؟ خودم هم از حکم خدت سر درمیارم و میدونم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

سوالت چیه؟ اول از همه خونه رو واسش اماده کن واگذاریع یا خریدید؟

خریدم گلم اینکه چجوری رفتار کنم مخصوصا چجوری جای جیش و اماده کنم ارع سفارش دادم وسایل گلدونارو جمع کردم پارک و جای خواب و ظرف غذا چ ظرف ادرار و پد سفارش دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه نژادیه 

حتما دامپزشکی ببرش و مشورت بگیر که چه غذایی براش مناسبه تو این سن

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
مبارکه سگ ها مهربون ترین موجودات هستن  باید ببرید اول پیش دامپزشک واکسن تزریق کنن  بعد هم ...

واکسن امروز بردن زدن و شناسنامه گرفتن تاخدودی رفتار کردن و میتونم فقط میخوام تجربه بیشتر کسب کنم واسه اموزش جیش

چه نژادیه  حتما دامپزشکی ببرش و مشورت بگیر که چه غذایی براش مناسبه تو این سن

شیتزو هستش غذاش تا ۴ ماهگی شیر بدون لاکتوز هست

واکسن امروز بردن زدن و شناسنامه گرفتن تاخدودی رفتار کردن و میتونم فقط میخوام تجربه بیشتر کسب کنم واس ...

عزیزم یه ظرف مخصوص دارند برای ادرار و مدفوع  کافیه یک یا دوبار اونجا دستشویی کنن سریع یاد میگیرن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم یه ظرف مخصوص دارند برای ادرار و مدفوع  کافیه یک یا دوبار اونجا دستشویی کنن سریع یاد میگیر ...

گرفتم واسش گفتم تو‌حموم بزارم گلم اونحوری راحت ترم و‌شستن حموم راحت ترع

خریدم گلم اینکه چجوری رفتار کنم مخصوصا چجوری جای جیش و اماده کنم ارع سفارش دادم وسایل گلدونارو جمع ک ...

خوبه نژادشم بگی خوبه

باید خیلی با حوصله و صبور باشی باشی اگر اموزشش با خودتونه اینستا پیجای خیلی خوب و مفیدی دارم خواستید بگید تا براتپن بفرستم یجوری

براش برس بگیرید

ظرف غذا 

تشوقیم با توجه به جثه و سنش برای اموزش لازمه

الان زوده ولی هیچوقته هیچوقت بدون قلاده و بند نبریدش بیرون

مسواک زدنم میگن از هشت هفتگی میشه شروع کرد ولی شما میتونید واسش از این نرم انگشتیا بخرید

اسباب بازی و توپم حتما واسش بگیرید

ما پسرمون ۵-۶ ماهش بود اومد پیشمون قربونش برم

بعد مربی داره با مربی خیلی راحت تر و‌ بهتره حقیقتش

غذای خشکشم حواستون باشه برند خوبی باشه بعضی از‌پت شاپا چیزای تاریخ مصرف گذشته اینا میارن

پیج خوب برای تشویقی های سالم و طبیعی هم‌میشناسم

یک فروشگاهم هست کرجه اون خیلی خوبه باز دیدین لازمه بهم بگید معرفی کنم همشونو چک کنید و با توجه به نیازتون

هرکاری میکنید واسش قشنگ تحقیق کنید و مشورت همیشه نژادا با هم فرق دارن سن و جنسیتو

خوبه نژادشم بگی خوبه باید خیلی با حوصله و صبور باشی باشی اگر اموزشش با خودتونه اینستا پیجای خی ...

ای جونم عزیزم اره همه چی گرفتم مسواک و‌خمیر دندون مسواک انگشتی گرفتم بله اموزش با خودمه نگاه خیلی میکنم خواهرم هم مثل نژاد من داره شیتزو ۴ ساله داره باز تا حدودی مشاوره هست

خوبه نژادشم بگی خوبه باید خیلی با حوصله و صبور باشی باشی اگر اموزشش با خودتونه اینستا پیجای خی ...

اگه لطف کنید پیجی که کرجه بهم بدین ممنون میشم