2777
2789
عنوان

مهاجرتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
ممنونم

خواهش میکنم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ربطی نداره 

تا اونجای که من دیدم

شاید قانون جدیده که من خبر ندارم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون گذرنامه زیارتی بوده فکر کنم باید یک گذرنامه جدا بگیری باز از پلیس به اضافه 10 بپرسید بهتر راهنما ...

ممنون

و خدایی که به شدت کافیست 🤍 میشه واسه رسیدن به هدفم برای صلوات بفرستی 🥲💗
پس مشکلی نداره؟ 

فکر کنم باید گذرنامه اون کشوری که می خواید برید باید بگیرید علاوه بر اون گذرنامه زیارتی 

مثلا من برای مکه گذرنامه زیارتی گرفتم و می گفتند این گذرنامه فقط برای ورود به کشورهای اسلامی هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

فکر کنم گذرنامه هرکشوری جداست 

گذرنامه چه ربطی به مهر ورود و خروج داره؟؟ معلومه گذرنامه هرکسوری مخصوص خودشه ولی وقتی به کشور دیگه سفر میکنی تو‌گذرنامه ات مهر ورود و خروج از اون کشور زده میشه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

به خیلی عوامل بستگی داره...صرفا داشتن مهر سفر به عراق نمیتونه مشکل ساز باشه ولی اگه بقیه مدارک ماقص باشه، ممکنه این هم یه نکته منفی حساب بشه.

ولی به طور کلی ویزای طولانی مدت قوانینش فرق داره، با تجارب ویزای توریستی نباید گمراه شد

اون گذرنامه زیارتی بوده فکر کنم باید یک گذرنامه جدا بگیری باز از پلیس به اضافه 10 بپرسید بهتر راهنما ...

گذرنامه زیارتی؟؟؟😐😐 

گذرنامه چه ربطی به مهر ورود و خروج داره؟؟ معلومه گذرنامه هرکسوری مخصوص خودشه ولی وقتی به کشور دیگه س ...

نمی دونم من فکر کردم منظور همون مهری که توی گذرنامه می زنند هست 

آره، من پاسپورتی که برای سفر مکه گرفتم نوشته زیارتی 

یعنی همزمان دو تا پاسپورت داشتی؟یکی زیارتی یکی یه چیز دیگه؟؟

یعنی همزمان دو تا پاسپورت داشتی؟یکی زیارتی یکی یه چیز دیگه؟؟

نه من فقط در حال حاضر یک پاسپورت دارم که روش نوشته فقط برای کشورهای اسلامی مثل کربلا و مکه و... 

یک گذرنامه دیگه هم هست اسمش زیارتی هست که فقط برای چند روز یا چندماه فکر کنم باشه که برای کربلا... و موقتی هست که برای اون اقدام کردم و چون نرفتم کربلا دیگه ارزشی نداره سایتش هم بسته شده