2777
2789

حالم به هم میخوره 

چقد حقیرید چقد پستید 

چقد قلبتون سیاهه 

چقد حرومزاده اید 

فقط از یه حرومزاده انقد حرومزادگی برمیاد 

برید دنبال پدر واقعیتون بگردید 

@ساحل_دریایی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اونی که میره دنبال نقطه ضعف بگرده کارش درست نیست و زشته 

ولی خیلی از دروغها و سرکاری ها از همین تاپیک های گذشته کشف شده .....به نظرم به آدمش بر میگرده که چه استفاده ای از تاپیکهای گذشته میخواد بکنه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

مهم نباشه برات همه یجورایی نقطه ضعفایی داریم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خیلی کار بدیه.منم الان داشتم از یه بنده خدایی تعریف میکردم و یکی دیگه رو میکوبیدم بهم گفتن تو خود همون طرف خوبیه ک داری ازخودت تعریف میکنی🤣🤌بدل نگیر مجازی همینه دیگه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶