2789
عنوان

حس ۶ ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 38 پست
اره خودش بود حسم میگه تو بیشتر نگاه کردی؟ بله موفقیت داری

ممنونم

آره غیرمستقیم نگاهش کردم

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بپرس  

ماه تولدم؟

بنظرت باردارم ؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ماه تولدم اوله اسمم بچه چندمم اخرش طلاقه یا اشتی حسش چیه @صنم مرسسسسی

ماه تولدت بهمن یا آذر

بچه دوم

ولی حس میکنم این سوال بچت سوخی بود

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
ماه تولدت بهمن یا آذر بچه دوم ولی حس میکنم این سوال بچت سوخی بود

ب نظرتون باردارم؟

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

ماه تولدت بهمن یا آذر بچه دوم ولی حس میکنم این سوال بچت سوخی بود

عزیزم لطفاً برا منم بگو

جنسیت بچه آبجیم چیه

با محمد عشقم ازدواج میکنیم

با کارم موافقت می‌کنه رونق میگیره 

بنظرت باردارم ؟

حس میکنم شما بلوچی؟

نه باردار نیسی

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
حس میکنم شما بلوچی؟ نه باردار نیسی

نه لر هستم😊

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم لطفاً برا منم بگو جنسیت بچه آبجیم چیه با محمد عشقم ازدواج میکنیم با کارم موافقت می‌کنه رونق ...

پسر

ازدواجت حسم ۵۰ ۵۰ است 

موافقت میکنه

حس میکنم شما بلوچی؟ نه باردار نیسی

فکرکردم با من بودی😬🥲

میشه راجب پریودی یا بارداری منم بگی

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎