2777
2789
عنوان

بی بیچک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 37 پست

خانومی من که بهت میگم بارداری چرا بیخود به خودت استرس میدی استرس سمه باور کن خدا بهت ی نینی داده فقط به خودت برس فکرشم نکن برو دکتر که ان شاالله خبرای خوب خوب تو راه داری 🥰🤩درضمن هیچ داروی تو بارداری نمیتونی مصرف کنی جز استامینوفن اونم بدون کدوئین ماله کدوکان روزی یدونه ولی درکل اونم فعلا نخور آوشین دم کرده و زعفران دم کرده هم نخور جگر نخور اب هویجم نخور فقط برو دکتر تا بهت بگه چی بخوری 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️‍🩹
باشه عزیزم دستت دردنکنه خوردم ابلیمو و اب جوش خیلی بهتر شدم 

❤️فدات

سعی کن نخوری قرص

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی من که بهت میگم بارداری چرا بیخود به خودت استرس میدی استرس سمه باور کن خدا بهت ی نینی داده فقط ...

مرسی عزیزم

رفتم دکتر فقط ی شربت بهم داده اونم انگار تاثیر نداره انقدر اذیتم ازین سرما خوردگی

سلام اسی جان مجدد ازمایش دادی بتات چند بود سونو نرفتی؟

سلام عزیزم دکتر رفتم گفت نمیخواد خودش بالا میره

گفت ۸ هفته برو سونو تشکیل قلب

یسری ازمایشم نوشته گفتم ان شااااااءالله قلبش تشکیل شد انجام میدم یک بهمن ۸ هفته میشم

تورو خدا دعام کن خیلی نگرانم

سلام عزیزم دکتر رفتم گفت نمیخواد خودش بالا میره گفت ۸ هفته برو سونو تشکیل قلب  یسری ازمایشم ن ...

عزیزدلم انشالله که نی نی سالم و سلامت بچسبه بهت به موقعش بپره بغلت عزیزم نگرن نباش حسابی باهاش خوش بگذرون حرف بزن استراحت کن خودت و تقویت کن از پله هم بالا پایین نرو کارای سنگینم نکن تا ۱ که بری صدای قلبش و بشنوی 😍💕

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
فداتبشم مرسی از انرژی مثبتی ک دادی بخدا اینماه پیگیر نبودم ن قرصی ن دارویی گفتم خدا خودت هرچی صلاح ...

واقعا بیخیالی خیلی بهتر از اینکه هی پیگیر باشی همون باعث استرس میشه هرچی بیخیال تر بهتر بازم خداروشکر خدا به دل قشنگت نگاه کرد عزیزم حالاهم مراقبت کن تا زمانی که میپره بغلت عزیزم انشالله که دوره بارداری و به قشنگی سپری کنی گلم

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد