2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 76 پست
چ کنم دیع آخه نمک و.. حبوبات اینارو خالی کردم تو قوطی هام دیگه کثیف شد آشپزخونه ديگه گفتم شوهرم صبح ...

همشون پلشتن😁ولی اگه آپارتمان نشینی رعایت کن عزیزم

کسی نیست اضطرابم بی دلیله متاسفانه😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وایی منم باید ۷پاشم امتحان دارممم هسچی بلد نیستمم

مگع نخوندی خب)انشالله قبول میشید بابااا انقدر استرس این چیزارو نداشته باشد خودتونو دق ندید با این افکار منفی ها همیشه بگووو من بهترین نمره رو میگیرم من بلدم من...😍😍👌🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه بابا سی ان سی کارم  در کنارشم  آموزش دیدن برای برنامه نویسی دستگاه سی ان سی زندگیم هم ...

عووو چع خفن و البته سخت حالا علاقه دارین؟

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
ی مدته عادت کردم با شوهرم شبا برم پیاده روی😁نیم ساعت پیش از پیاده روی برگشتیم🥰.اون خوابید ولی من ب ...

چقدر عالییی😍😍😍واقعااا خیییلییی حال میده پیاده روی ولی تو این فصل سرد نیست ی خورده🥴🥴🥶🥶🥶

مگع نخوندی خب)انشالله قبول میشید بابااا انقدر استرس این چیزارو نداشته باشد خودتونو دق ندید با این اف ...

خوندم راستش ولی دروغ نگم کم خوندم آخه میرم سره کار بعد هی ذهنم درگیره یا شبا دیر میخوابم برا همین کم که میخونم استرس میگیرم ولی ممنون و خداکنه همه خوب بشن منم توشونن وای خیلی استرس دارم

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
سلامت باشیییی برادر همسرم استکهلم سوئد زندگی میکنن یه سر رفته بودیم پیششون 

واووو خوشبحاااالتتتت🥺🥺🥺😍😍😍انشالله همیشه از این سفرها و ب خوشی باشید😊من ک خییییلییی وقته جایی نرفتم مسافرت انقددددر دلم میخاد برم کیش ک نگووو 🥺🥺

چقدر عالییی😍😍😍واقعااا خیییلییی حال میده پیاده روی ولی تو این فصل سرد نیست ی خورده🥴🥴🥶🥶🥶

ما خوزستانیم

هوا عالیه

امشب۱۴ درجه بود 

ی کاپشن معمولی پوشیده بودم و شوهرمم ی هودی نازک😁اینجا هنوز خیلی سرد نشده

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
عووو چع خفن و البته سخت حالا علاقه دارین؟

آره خیلی علاقه دارم 

سخته کار با سی ان سی خصوصا اگه اتوماتیک نباشه

باید مراقب باشی درست عدد بدی 

سنگ عوض کردن 

قیرات عوض کردن 

دستات آب صابونی میشه مدام سرپایی 

برنامه نویسی یاد بگیری آسونتره فقط عدد میدی و دستگاه رو تنظیم میکنی اما مسئولیتش بیشتره

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
واووو خوشبحاااالتتتت🥺🥺🥺😍😍😍انشالله همیشه از این سفرها و ب خوشی باشید😊من ک خییییلییی وقته جایی ...

مرسی عزیز مهربونم❤️😍

الانم خیلی فک کنم کیش هواش مناسب باشه واسه سفر