حال_من_خوب_است مدیر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1663 عنوان چه کنیم؟! | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 17 پست با این زندگی؟!مزخرفه خیلی پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏 1402/10/09 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حال_من_خوب_است مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1663 مكن راز خود را عيان با كسی كه همراز، همراز دارد بسی... ....... جسارتا با این اوصاف، شما امی ... عمری دگر بباید بعد از وفات ماراکاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری...چاره ای نداریم جز صبر... درست که نمیشه فقط ما عادت میکنیم پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏
وکیل_یار_اول عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 عمری دگر بباید بعد از وفات مارا کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری... چاره ای نداریم جز صبر... درست ... دلم بردی و آنگاهی به پندم صبر فرماییمکن تکلیف ناواجب که بیدل صبر نتوانمصبر میکنیم،ولی تکلیفِ عمرِ بر باد رفته چه میشود؟! ممنون که با حوصله پاسخ دادید.🙏🍃🍁🍃 جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
حال_من_خوب_است مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1663 دلم بردی و آنگاهی به پندم صبر فرمایی مکن تکلیف ناواجب که بیدل صبر نتوانم صبر میکنیم،ولی تک ... خون میچکد از دیده در این کنج صبوریاین صبر که من میکنم افشردن جان است...💔چاره ای داریم ؟! زندگیمون به همین امید بنده، به امیدهای واهی...بزرگوارید 🌺 پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏