2777
2789
عنوان

دوره ی کسب درامد محمد قلی نژاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2832 بازدید | 36 پست
خیلی تبلیغ میکنه ک خودم براتون کار جور میکنم  مدرک میدم و....

من بدون مدرکش شرکت کردم با مدرک نزدیک پونصد گرونتر بود 

بنظرم باور نکن

همش گفت ادمین پشتیبان مشتری رو به قسمت مربوطه وصل میکنه

ادمین تبلیغات کانال خوب پیدا میکنه

ادمین بلاگر باید تیپ بزنه بره جلو دوربین

ادمین تولید محتوا بگرده مطلب خوب پیدا کنه

فقط تهش چندتا اموزش راجع ب اپ های فتوشاپ گذاشت اونم خودت تو اپارات سرچ کن

به خدا حیف پول 

اون دوره فقط برای خودش پولسازه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر پس  اره اون روز دیدم جاریم شرکت کرده تو کانال فقط ویس و کلیپ بود  ک گفت هنوز فر ...

ببین یه چیزایی هم یاد میده ها .ولی با اون همه تبلیغ و ادعا ادم انتظار داره چیز خاصی یاد بگیره

چیزایی میگه ک خودمونم میدونیم

اگه به کانالا و پیجای مهم نگاه بندازی ایده دستت میاد ک چیکار باید بکنی

فقط همون مسائلو میگه

با چندتا برنامه ی ادیپ و فتوشاپ اموزششو گذاشته 

خودشم توضیح نمیده مال یه نفر دیگه س که اونم تو اپارات زیاده

من کانال دارم میگم اگه یه تومن رو برای تبلیغ استفاده کرده بودم حداقل دو کا بیشتر شده بودم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

کلاهبرداریه.جاو مکان نداره تلفنهایی که داده جوابگو نیست عزیز.

ممنون از اطلاع رسانیتون

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
کلاهبرداریه نه ادرس داره.نه تلفنهایی که گذاشته جواب میده.پول میگیرن و غیب میشن.چه تضمینی هست بعد وار ...

نه منو وارد کانال کرد ولی زیاد کاربردی نبود

کلاهبرداریه به خدا.تلفنها پاسخگو نیستن.ادرس نداره.

عه؟؟

با من تماس گرفتند 

یکی از آشناها شرکت کرده عضو کردنشون تو ی کانال چنتا کلیپ فرستادن فعلا واسشون 

گفتن نمونه کار درست کنین بفرستین ک ببینیم تو چ زمینه ای مهارت دارین؟؟

فعلا تا اینجاش رو میدونم تا ببینم بعد چی میگن اینجا میگم ان شاءالله یادم باشه

اصلا شرکت نکن حیف پول بخدا یه مشت چرندیات گفت

عه منم تازه آشنا شدم با کانال میخواستم شرکت کنم تو دوره های آموزشی یعنی نخرم بعدش کلی تو صحبتاش میگه که بعدش خودش کار جور میکنه برات یعنی دوروزه لطفا پیامم دیدی جوابم بده

عه منم تازه آشنا شدم با کانال میخواستم شرکت کنم تو دوره های آموزشی یعنی نخرم بعدش کلی تو صحبتاش میگه ...

بنظر من همش کلاهبرداریه

برو به جای این کارا یه کانال بخر

دو سه تومن بده

یه کانال بخر یا چیزی بفروش یا تب بزن بره بالا کسب درامد کن