2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 54 پست
این که عکسش نتی هست

عکس منه بزارم عکسمو؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ازدواج یعنی تشکیل زندگی

اگه یه ادم درست پیدا شه چرا که نه

هر موقع آمادگی شو داشتی قبول کن

چیز عجیب غریبی نیست 🌷

یکی از دوستام خیلی عاقل بود مامانش همش بش خرید و مسئولیتای مختلف میداد تا زرنگ شه .. خوشگلم بود 

پسر فامیلشون عاشق و دیوونش میشه اینقدر میاد و میره تا بالاخره از خود دختره میپرسن تو اینو می خوای ؟ قبول کرد 

۱۲ سالگی عقد کردن ولی هر کدوم خونه خانواده خودشون بودن در حد خرید و تفریح و گشتن و رفت و امد 

بعد پایان دبیرستانش هم عروسی گرفتن و رفتن سر زندگیشون

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره عزیزم اون روز صبح گذاشتم اومد تایپکم😭اللن همون عکسم دیدم خودمم میخوای بزارم ببینی خودمم

وایسا گزارش میزنم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
راس میگن...شاید فکر کرده گوگلیه اول بهش بگو بعد بریم سراغ جنگ...

گفتم جوابم نمیده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من از خواستگارای به دردنخور خستم و حالت تهوع گرفتم😭🤢

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

زندگی خودت سیاه نکن مثل ما پشیمون میشی خیلی هم پشیمون میشی 🥹💔

اره منم دلم نمیخادد وقتو کارو زندگیموو اینجور صرف کنم بعد میگن ازدواج نکنی بهم میگن ترشیده 

خب عزیزم زیر عکس پروفایلشون نوشته بدون بیهوشی و ...، شما عکست توی نت هست؟ یا تو پیج کاری یک پزشک؟ در ...

موقع تبلیغات شات زده از عکسم این که طبیعیه عکس میزنی روش ببینی اون شات گرفته تبلیغات سایتم افتاده من عکسم دارم میخوای بزارم ببینی خودمم 

بلد نیستم اگه بلدی نی نی یار شب برام تگ کن لطفا

یه کاربر بگم گزارش میزنین؟ 😭😭😭عکسم گذاشته پروفایلش استاتر ببخش مزاحمت شد واست صلوات میفرستم

بابا نی نی یار ۵ الان آنلاین بود و بهش اخطار داد. گفت اگه عوض نکنه تعلیق میشه. حالا نی نی یار رو صدا کن ببین چی میگه. البته اون کاربر الان آف شده.

بعدشم تقصیر خودته دیگه عکس میذاری. حالا اینو حذف کنه بقیه چی؟ یه عالمه ادم شات گرفتن. اگه برات مهم بود نمیذاشتی خوو 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

منم تا 22 اینا این مدلی بودم. بعد دلم خواست با دیدن اطرافیان که کاپل اینا شدن. و تاحالا خواستگار راه ندادم. و خونواده هم اوکی شدن دیگه باهام. بنظرم یه سنی داره. هر فردی یوقتی حسش میکنه که دلش میخواد ینفر از بقیه بخش بیشتر نزدیک باشه. ینفر برای خودش باشه و اینا. 

بابا نی نی یار ۵ الان آنلاین بود و بهش اخطار داد. گفت اگه عوض نکنه تعلیق میشه. حالا نی نی یار رو صدا ...

اشتباه کردم 😔